|
Rsv |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
NagihanKY
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: RsvGönderim Zamanı: 10 May 2025 Saat 13:23 |
|
Hocam merhaba 4 yaşındaki oğlumun 4 gün önce göz kızarıklığı ve öksürükle başlayan bir hastalığı oldu. Öksürük bir süre sonra hırıltılı olup ateş eklendi. Bugün 4. gün hala ateşi var hafifte olsa şuan 38 burun tıkanıklığı, nefes verirken sanki taze karda yürür gibi bir ses geliyor hocam ve başladığında kriz gibi geliyor. Hastalık boyuncada en fazla 38.7 oldu. Bugün ateş hala düşmediği için doktora götürdük. Test yapıldı ve RSV pozitif çıktı. Doktor sol akciğerinden ses duyduğunu söyledi. Öksürmekle geçmeyen bir doluluk ve hırıltı var zaten bende duyabiliyorum , öksürdükten sonra özellikle bu karda yürürken çıkan ses çok artıyor. ateşte akşamları bu öksürüğe paralel olarak çıkıyor. Doktor cortair ve ventolin tedavisi verdi. Bunun yanında bitkisel bir balgam sökücü ve immün sistem destekleyici bir şurup verdi. Nasıl bir tedavi uygulanmalı hocam bu hastalıkta. Öksürük çok sıkıntılı gece hiç uyutmuyor, gündüz sapasağlam olan çocuk gece halsiz bitkin bir hale geliyor.
(Zaditende yazmıştı onu kullandım bir kere ama artık kullanmayacağım onu. Benim araştırdığım kadarıyla tedavisi sadece sıvı alımı , burun açmak ve serum fizyolojik ile nebul uygulaması, kullanılan havaların bu tedavide yeri yok mu?) Güncelleme; Hocam ventolin kullanmadım cortair iki kere kullandım dün serumf. ile sulandırarak gece hiç ateş çıkmadı. Nefes alırken problem yok verirken sanki karda yürürüz taze kardan bi ses gelir öyle geliyor. Hocam buna sıcak buhar mı iyi gelir soğuk buhar mı?
Düzenleyen NagihanKY - 11 May 2025 Saat 08:36 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|