Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uyku krizimiz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Uyku krizimiz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alaaddin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 139
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Uyku krizimiz
    Gönderim Zamanı: 17 Saat 39 Dakika önce Saat 10:50
Kadir hocam günaydın, iyisinizdir inşallah. Hocam size danışmak istediğim bir durumum var, oğlum dokuz aylık ve yaklaşık bit haftadır memede uyumak istiyor. Ben evde olduğumda sorun yok ama işe gittiğimde bakıcı ne yapacak onu bilmiyorum. Vermedim ben yokken ağlama krizine giriyo sonunda ağlayarak uyuyo ama ben kameradan ağladığını görünce mahvoluyorum, evdeyken vermezsem de kendimi suçlu hissediyorum verince de suçlu hissediyorum. Yaman çelişki, bakıcı verme alışsın dedi vermedim, sonunda dayanamayıp veriyorum ağzına girmesiyle hemen gözleri kapanıyor. Ha sütümde yok hocam sızıntı şeklinde var yok arası, derdi ney beni mi özlüyor, ne yapacağımı bilemedim hocam şimdi yoğun uğraş sonucu gene meme vermek zorunda kaldım verdim uyudu. Yapabileceğim bir şey var mı hocam sürece mi bırakayım, yanındaylen vermemem mi gerekir, vermek istiyorum yazık yavrum daha çok küçük. Sizin tavsiyenize ihtiyacım var hocam, sağolun şimdiden 💐
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120771
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Saat 39 Dakika önce Saat 15:50
Sizi "emzık" olarak kullanıyor. Ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsunuz? 2 yaş? 4 yaş? 7 yaş?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.