|
Ilaclama araclari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yeltun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 10 Dakika önce Saat 20:30 |
Sayın hocam selamlar saygılar..
2 3 gündür ust üste bu sinek haşere ilaçlama durumlarıyla karşılaşıyorum 1 gün apartman ilaclanmis ve biz 6 buçuk yas oğlumla o gün dışarı çıkmış bulunduk tabi ilaclama dumanına maruz kalmadık ama hafiften bir koku vardı.ertesi gün parkta oynarken yoldan yine ilaclama aracı geçti olabildiğince uzaga ilerledik.Aksi gibi bugünde trafikte 2 3 Ara önümde yine bir ilaclama araci gidiyordu ışıklarda durunca farkettim hemen camları kapattım. Bu ara sokaklarda çok sık karsilasiliyor bu ilaclama durumlarıyla sanırım. Okuduğum kadarıyla da kanserojen vs deniliyor bu şekilde yanımızdan geçen bu araçların soylenildigi gibi ciddi zararlari var midir cocuklar üzerinde. Gerçi bizler çocukken bu araçların beyaz dumanli olanları olurdu özellikle erkek çocuklar bisikletle peşlerinden giderdi. Hala sağlıklilar🙃 umarım bu şekilde tesadüfi karşılaşmalar cocuklara zarar vermiyordur parka indirmeye çekinir oldum bu ilaclama araclari yüzünden. Bukadar kaçmaya gerek var midir Sayın hocam yoksa durumu abartıyor muyum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|