|
Çölyak mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yaraci ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2025 Saat 05:50 |
Hocam merhaba,
2020 Mayıs dogumlu oğlum 17 kilo 107 cm İştahsızlık karın şişliği sebebiyle tahlilller yapıldı Anti doku transglutaminaz igg 300 Anti doku transglutaminaz ıga 300 Hgb 10.4 Hct 34 Ferritin 3.53 Demir 38.4 Demir.baglama 380.5 Hocam nolur değerli yorumlarınızı bekliyorum Biyopsi sonucu muzu yükleyemedim ama tani kısmında Hafif derece aktif orta derece doudenum Yamasal intraepitertal lenfositlerde artış Villuslarda hafif kısalmaevcut CD3 boyasında iel sayısı 34/100 epitel hücresi Birkaç alanda gastrik metaplazi varlığı Hocam değerli yorumlarınızı rica ediyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" İştahsızlık karın şişliği sebebiyle tahlilller yapıldı"
O tahlilleri kendinize veya babasına yaptırın, onlarda da bu sonuçlar çıkar! Türk doktorlarının bildikleri 4-5 hastalık ismi vardır. Bunlar dan biri de "Çöliak" hastalığıdır. Her öksürene: Astım. Her mide şikayeti olana:Çöliak Her döküntü: Allerji (süt allerjisi?????) Her ateşi olana: PFAPA. Uğraşmayın. Biopsi HA!!! Sizi iyi silkelemişler! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|