|
Kaşıntılı kabarcıklar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mersii
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kaşıntılı kabarcıklarGönderim Zamanı: 03 Ara 2025 Saat 21:53 |
|
Hocam merhaba ,
Kızım 2021 doğumlu. Önce ellerde fotoğraflarda ki gibi kaşıntılı kabarcıklar oluştu. Yıkadım fenisitşl sürdüm geçti . Ertesi gün yine ellerde oluştu bir iki yerde yine geçti gibi oldu. Ertesi akşam boyun ve kaşınmaktan kulakları kıpkırmızı oldu . Kabarcıklı kaşıntılar var . Yine jel sürüp zytrec verdim rahatladı geçti uyudu. Bu akşam yine bacakta oluştu. Bunlar nedir hocam geçmek bilmiyor ve kaşınıyor. Yarımınızı rica ederim . Görselleri ekliyorum . Düzenleyen Mersii - 03 Ara 2025 Saat 22:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ara 2025 Saat 22:48 |
|
Allerjik ürtiker.
Yediği bir gıda ceya barsak solucanlar yapar. 1- Yediği gıdalar dikkat edin. Boyalı veya sentetik dolgu madderi ihtiva eden, hileli gıdalar yapabilir. Barsaklar boşalana kadar devam eder. Bu sürede, hergün 1 ölçek Zyrtec verin. 2- Barsak solucanları için, 1 kerelik Andazol şurup 2 ölçek içirin ve 3 hafta sonra tekrar içirin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|