|
Ek gıda |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Btl
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 22 Nis 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ek gıdaGönderim Zamanı: 12 Mar 2026 Saat 23:55 |
|
Hocam bundan bir iki yıl öncesine kadar bütum doktorlar ek gıda için tam6ay dolduğu zaman başlanmalı ilk 6ay sadece anne sütü derlerdi şimdiler de kimi görsem doktirumuz 4aylikken 5aylikken baslattirdi diyor ve çocuklar 6.ayda bizim gibi baya yemege gecmis oluyorlar bir iki yılda ne değişti doğrular mı değişti anlamadım benim bebgim tam 6aylik kız 7300 kilosu sadece anne sütü alıyor bir iki denedim tattirma için hiç istemiyor geri çıkarıyor zorlamiyirum da hocam yoğurt yiyor sadece
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Mar 2026 Saat 10:09 |
|
Yazılarımı okumuş olsa idiniz, bunları söyleyen doktorların ne kadar cahil olduklarını anlardınız.
2 sene SADECE anne sütü alan 6 anne oldu. Hiçbirinde de,herhangi bir arıza olmadı! Duyduklarınızın tamamı uydurmadır. Anne sütüne gittiği kadar saf olarak devam edin. Yetmediğinde ilk başlayacağınız gıda da; "kutu sütleri" olsun. Bu sütü SOĞUK verin. Devamını bu konuda yazdıklarımı okuyarak öğrenin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Mar 2026 Saat 10:10 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|