|
Geniz eti |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Feyzasare
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Feyzasare
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geniz etiGönderim Zamanı: 06 May 2026 Saat 02:31 |
|
Merhabalar hocam. 3 yaş oğlum horluyor agzı acık uyuyor burnundan zor nefes alıyor. Çocuk doktoruna gittim kan tahlili yaptı alerjisi 2470 cıkınca şaşırdı bu orana ve immünoloji doktoruna yönlendirme yaptı. O da şikayetlerimiz doğrultusunda geniz röntgeni çektirdi. %90 üstü geniz eti var dedi küf toz Alerjisine baktırmak için de kan testi yaptı sonuç beklıyoruz. O sırada bir aylık spreyli bi tedavi verdi . Sinomarin, n_cort, levmont saşe, rhinfaht. Bir ay sonra kbb bakıcak. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz bu geniz eti sürecini
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2026 Saat 10:45 |
|
Meslek hayatım boyunca, hiçbir hastamı "geniz eti ameliyatına" göndermedim.
Allerji ile, bir Lenf bezi olan "geniz etinin" alakası NE??? 1- Son 1 hafta içinde; "geniz eti" ile ilgili yazılarımı okuyun. 2- Sabit Forum kısmından: - "Sahtekarlığın 3 Safhası" - "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim" yazılarını okuyun. 3- İlk sayfadaki YAZARLAR kısmından, "Bağışıklık" ile ilgili yazılarımı okuyun. Bunları okuyunca nasıl bir tezgahın içine düştüğünüzü anlarsınız.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|