Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ne olabilir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ne olabilir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 566
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ne olabilir
    Gönderim Zamanı: 09 Tem 2026 Saat 22:30
Hocam merhaba. Haftalar önce sağ yan bel kemiğim civarında bir ağrı başladı. Ağrı uzun oturmalardan sonra ayağa kalkıp ağırlığımı ayaklarıma bindirince daha hissedilir oluyordu. Gecer zamanla dedim geçmedi geçmemekle kalmayıp ağrı sağ kasığıma aşağıda olmaya başladı. Sağ tarafıma yatamamaya başladım. Yatınca ağrı oluyordu. Şimdilerde sağ bacağımda ağrı başladı ayak bileğim üzerinde bacağımda. Yürümem bilie bozuldu ayağımı yıkamak için lavaaboya kaldırmakta zorlanıyorum artık belimin ordaki ağrı artıyor. Ağırlık verince sancılanır şekilde ağrıyor. Ağrı olan noktada bir organ yok bu ne ağrısı noluyor anlamadım.hangi bölüme gideceğimide kestiremiyorum. Siz bir çok branş hocasından daha nokta atışı teşhis koyuyorsunuz. Bana yol gösterin hocam. Ağrı bel kemiğinden kasığıma doğru iniyor yere basınca bel kemiğinde zonklamalı ağrı oluyor. Bel kemiğinden kastım omirilik fıtık olan yer değil. Yanımız

Düzenleyen kzykzy - 09 Tem 2026 Saat 22:33
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 123397
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2026 Saat 09:09
Kadın Doğum doktoru görsün. 
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 566
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2026 Saat 18:37
Hocam merhaba kadın doğum Dr gittim. Anlattım ultrason ile sağ kasığıma baktı. Temiz dedi. Bura ile ilgili değil dedi. Apandisit olabilir mi hocam. Ağrılarım devam ediyor. Şiddeti değişiyor sadece. Ultrson cihazını bastırıp bakerken şiddetli ağrı oldu söyledim bizlik değil dedi sadece.
Birde hocam. 11 yaşında 38 kg oğluma novalgin 250 şurup verrim bir yemek kaşığı. Ama tarihi geçmiş Mayıs ayında sonmuş. Ve buzdolabında da hiç durmadı. Bir sorun olur mu acaba
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 123397
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2026 Saat 19:05
Kadın Doğum ile ilgili değil ise, Omurga kemiklerine bakılması gerekir. Bir sinire baskı olabilir.
Bir Sinir Cerrahı görsün. 

Bayat ilaç içildi diye, "zehirlenme" olmaz. En kötü ihtimal ile etkili olmaz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Tem 2026 Saat 19:22
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.