|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 26> |
Yazar | ||
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2475 |
![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 12:02 |
|
Merhaba,
Anneler Günü'nde AOA'nın hediye vermemesi düşünülemezdi herhalde... O yüzden düşündük taşındık ve üyelerimize özel bir yarışma daha düzenledik.
Ayrıntılı bilgi için linki tıklayabilirsiniz : http://www.anneoluncaanladim.com/bebegibul.asp
Yarışma için site üyesi olmanız gerekmektedir. Sadece forum sayfalarına üyeyseniz katılamıyorsunuz. Bilginiz olsun...
Perşembe sabahı başlayacak olan yarışma hediye kazanmayı hak eden üyelerimizin tamamı belli olduğunda sona erecektir.
Herhangi bir sorunuz varsa buradan cevaplamaya çalışayım...
E, o zaman şimdiden anneler gününüz kutlu olsun.
![]() Selamlar, sevgiler...
|
||
![]() |
||
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
|
Haluk Bey, dün ana sayfada yayınlanmıştı, ben de inceledim, hem yarışma, hem hediyeler çok güzel
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
|
ben de dün bakmıştım. biraz zor gibi ama bakalım.. o gün benim oğlumun doğum günü. fırsat bulabilirsem bakacağım.. bu arada anneler günü kutlamadız için de teşekkürler
![]() ![]() |
||
![]() |
||
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
|
Bu güzel hediyelerle dolu yarışmayı inceledim ve bu kez biraz yarışmanın zor olduğunu düşünüyorum Haluk Bey Sadece bir soru sormak istiyorum...
Toplam kaç sayfanız var acaba?...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2475 |
![]() |
|
Çok fazla
![]() |
||
![]() |
||
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
|
biz anneleri düşündüğünüz için teşekkürler biz bebekli annelere epey zor zamanla yarışılacak bir yarışma hazırlamışsınız haluk bey ![]() hakikaten kaç sayfanız var? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
|
toplam bir kez yarışma hakkı derken yalnız bir renk bebek için mi yoksa her renkten birer kez mi
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 26> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|