Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Konu: DOĞUM SONRASI REGL DÜZENSİZLİĞİ Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2009 Saat 00:21 |
Merhaba arkadaşlar..
doğumdan sonra ilk reglimi 5,5 ay sonra oldum 2, reglimi ondan tam 45 gün sonra oldum ..3, reglimi ondann 45 gün sonra oldum ..4,reglimide bugün bekliyorum yani tam 45 sonra
yani 1 seneden önce adet düzeni beklemek çok doğru değil desede dr.um!!!! düzensizliğin bu derece düzenli olmasıda şaşılacak bişey..sizcede öyle değil mi ...bugünde beklediğim regl gelirse pes diyeceğim yani...
başına böyle bir şey gelen varmı acaba...sütten dolayıdır diye düşünüyorum ama yani bu kadar düzenli düzensizlik kafamı karıştırıyor...
başına gelen var mı bir deyiverin helee:)))))
bu arada doğumdan önce regllerim çok düzenliydi 29/30 günde bir olurdum 
Düzenleyen tontinitırtıl - 23 Ağu 2009 Saat 00:23
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2009 Saat 04:01 |
aaa yazdıklarım gitti vallahi  canım yaşadıkların normal bende ilk 5-6 ay düzensizlikler yaşadım doğum öncesi hamile kalmadan önceki son 3-4 adetime kadar düzenli olan bir bayandım bende benimde ilk adetim 3,5 ay sonra oldu 14.02.2008 sonraki 24.03.2008 ondan sonraki 12..05.2008 ve ondan sonraki 05.07.2008 ondan sonrada düzenli girdi. nasıl bu tarihleri net hatırlıyorsun diye sorarsan he seferinde hamilemiyim korkundan özellikle uzun geçikmeler nedeniyle:( ben doğum sonrası göreve nisan sonunda başladım o zamana kadar evde olduğum için alper iyi emiyordu beni bence emzirmenin adet ile etkisi var canım. emdiren kadın düzenli adete geçemiyor. göreve başlaması sonrasında saatlik emmeler nedeniyle mi bilemiyorum zaman içihde düzene girdi.
|
 |
nuriyeugur
Kıdemli Üye
Puanlar: 1403
|
Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2009 Saat 11:51 |
selam ben de bbugün itibariyle regl oldum. yani doğumumdan 3,5 ay sonra.bakalım sonrakiler nasıl seyredecek...
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2009 Saat 12:55 |
Benimki hepinizden degisik  40'm bitti, 10 gun sonra adet oldum. 2 ay guzel gitti. Ammaaa.... 2 ay sonra yok... Cok stres yaptim acaba hamilelik mi diye, dr ye gittim, alttan usten bakti, yok dedi. Ilginc ama sut tekrar korumaya baslamis...
8 aydir olmuyorum yani anlayacaginiz, gelecegi gunu dort gozle bekliyorum  En azindan gunum belli olur da su hamilelik stresinden kurtulurum 
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 00:37 |
hülyacım canım saol cevabın için..evet sanırım normal sütten kaynaklandığını düşünüyorum bende....çünkü seninde belirttiğin gibi evdeyim ve düzenli emziriyorum ...ama işte insan yinede stres yapıyor.acaba diyor....bugün 46.gün ve hala giden gelen yok ...bir an önce düzene girse...
nuriye hadi gözün aydın cnm insan rahatlıyor valla olunca ama şekil a :)) da görüldüğü üzre gecikmeler olabiliyor panik yapma cnm:))
eli hansa nın annesi:)) seninkide ilginç olmuş cnm ya 8 ay olmamakta kötü..inşalalh bir an önce olursun...
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5575
|
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 11:15 |
Bende dogumdan sonra ilk 10 ay olmadim maalesef, cünkü kizim beni cok güzel emdi 7 ay olana kadar ek gida namina hicbisiy almadi cok sükür  Adet olmaya basladiktan sonrada adetlerim 2 ayda bir gelmeye basladi  Doktora gittim gecen yil Kasim ayinin basiydi sanirim.Doktor bütün tahlillerimi yapti ama düzenli emzirdigimden olmadigimi ve üzerinede o siralar cok stresli bir dönem geciriyordum onunda etkisinin olabilecegini söyledi.Hala düzelmis degilim 2 ayda bir geliyor adetlerim, persembe günü icin randevu aldim doktorumdan o günü dört gözle bekliyorum.Cünkü polikistik over olmaktan cok korkuyorum
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
fatmabek
Altın Üye
emir&yusufun annesi
Puanlar: 2790
|
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 11:49 |
bende emirin doğumundan sonra 1 sene adet görmedim, su andada yusuf 2 aylık hala gormuyorum, dr.un dediğine göre sütün kuvvetli gelmesi buna engel  ve bence de buyuk rahatlık işime geliyor, cunku regl döneminden nefret ediyorumm
|
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5575
|
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 12:06 |
Biz 2.cocugu istiyoruz artik canim ve 2 ayda bir gelmesi yüzünden yumurtlama günlerini tam hesaplayamiyorum.Iyi olmuyor o yüzden.Su kadinlik ne zor sey ya
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |