Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardım edermisiniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuYardım edermisiniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Konu: Yardım edermisiniz?
    Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 14:13
Arkadaşlar Derin kreşe başladı Eylül ayında haftanın 5 günü sabah 9 öğlen 2 gidiyor..Derin yaşıtlarına göre hep zayıf ve minyon bi çocuktu ama hastalık nedir çok yaşamadık çok şükür...Yanlız kreşe başladığından beri 2.kez boğaz enfeksiyonu geçiriyor ve ilaç kullanıyor,bu sene hasta olacağını biliyordum zaten ilk defa okula başladığı için kendi doktorumuzda sölemişti ama öyle bir sene de başladıki kafam çok karıştı...Domuz gribinden ötürü çok tedirginim,zaten okuldaki ilk yılı olduğu için bağışıklığı şuanda düşük ve yiyen bi çocukta değil...Güzel bir okula gidiyor,dezenfekte anlamında gerekli önlemler alındı ve uygulanıyor ama genede içim rahat değil..Okuldan almayı falan düşünür oldum ama bu seferde Derin çok mutsuz olacak ve o kadar severek gidiyorki ilk günden beri napacağımı şaşırdım benConfused Siz neler düşünüyorsunuz,bizim gibi ilk senesi olan arkadaşlar napıyolar fikir veririmisiniz...teşekkürlerBig smile
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 14:31
Ayy İrme cim kreş hastalıkları diye boşuna dememişlerConfusedHani biz hiç hastalanmıyo diyozya hastalanmaları gerekiyo aslında,vücutlarının alışması gerekiyo mikroba,Allah korusun Bu hastalık yayılırsa okul mokul dinlemezkiCry
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 14:35

İşte o yüzden gitmediği iyi olmuş zuhalin bu sene emine..şimdi çok düşünüyom,derin tepki geliştiren bi çocuk alırsam seneye bu kadar rahat gitmeyebilir dedi doktorumuz,bide yani seneye başka bir grib mikrobu olabilir ,gerekli önlemleri alıp dikkatli yaşamak lazım ama nasıl nasıllllQuestionDisapprove

Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5270
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 14:38
İrme aynı şeyleri bizde yaşadık canım. Malesef özellikle ilk yılı çok sık hasta olcak. Ama okuldan almak çare değil. Şimdi olmazsa ilkokula verdiğinde olacak. O zaman devamsızlıkta var üstelik. Sen tam zamanında göndermişsin kendide mutluysa alma derim. Okuldan alsan parka gider sokaktan alır marketten alır. Hastalık heryerde var malesef DisapproveDisapprove
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 15:01
kesinlikle alma irme...şimdi alsan okuldan seneye aynısını yaşıcak,hiç anaokuluna göndermem dersen ilkokulda yine aynı olucak...bizde bu yıl başladık,seha açıldığı günden beri hasta desemDisapproveoysa bende heryerde gerine gerine iki yıl emzirdim oğlum hiç hastalanmıyo derdimki,okul mahvetti bizi..üstüne domuz gribi çıktı onun okulunda...geçen hafta oldu bitti dedik,şimdi bugün bi kaç saattir yine ateşli ateşli geziyo ortada,sebebini hiç anlamadım...
sehada yemeyen ve minyon bi çocuk..ne meyve ne et ne sebze yemiyoki biraz bağışıklık kazansın...bende bu durumda ne yapılır bilmiyorum..ama aklıma okuldan almak gelmedi,gelsede uygulamam..benim evde günlerce öğretemediğim şeyi okulda bi günde öğrenip geliyor..
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 15:15
hilal okulda domuz gribi mi çıktı dedin? nası geçirmiş çocuk hastalığı?
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 15:25
onların okulunda iki çocuk domuz gribi oldu meryemcim,ama iyiler şimdi çok şükür.
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 8280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 15:27
Bende geçen yl büyük oğlumu kreşe başlattığımda aynı sorunları yaşadık bu yıl grip aşısı yaptırdm o yüzden bence alma alsanda okula başladığı ilk yıl ( hangiyıl olursa olsun) bunlar yaşanacak Allah Kolaylk versin
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.