Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aglama krizi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAglama krizi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nida Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Konu: Aglama krizi
    Gönderim Zamanı: 16 Tem 2010 Saat 09:33
Iyi gunler kadir bey,

20 aylik kizim bir iki ay once baslayan ve son bir kac gundur sikca tekrarlanan aglama krizlerine giriyor. cok uysal bir cocuk olmasina ragmen neden bu ani degisikligi yasadigini anlayamiyoruz.
2 yas hayir donemi# herseye hayir diyor zaten ona alistik ama gercek anlamda bu krizler normal mi?
ilk araba koltugunda basladi. 1 saatlik yolda istemedigi halde koltuga oturttuk vetum yol boyunca aglamasina ragmen duymazliktan geldik ve 22 gibi vardigimiz halde aglamasi kesilmedi. o gece sinirinden gece 2.30 da uyudu.
simdi tatildeyiz. kucagimdan inmek istemiyor ayakta kalacakmisim uyuturken bile.- hayir dedim ve kiyamet koptu. tum otelde aglamasi cinliyor# bogayini parcalarcasina# babasinin konusmasina bile tahammul edemiyor, bagiriyor# kendini atiyor# bana vuruyor, size anlatamam nasil sok yasadigimizi.
dun gece de ayni sekilde uyudu ve sabah ayni aglamakli ifadeyle uyandi. size otelden yaziyorum ben. cok uysal bir cocuk son gunlerde patlamaya hazir bomba gibi.
lutfen biye bu konuda bir yol gosterin Kadir bey,
tesekkur ederim
Lal damlanin annesi Nida

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2010 Saat 11:40
Anneanneye sorun, o size "mıncırmayı" öğretir.. Baş ve işaret parmağı ile karnının yan tarafındaki deriyi sıkıca tutup, saat yönünde burkun..
Yukarı Dön
zeynebin annesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 182
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2010 Saat 12:42
hocam ben size ne diyeyim..son günlerde biz de krizlerdeyiz..gözlerimin içine bakıp türlü saçmalıklar yapıp tepkimi bekliyor..görmezden gelince duruluyor biraz ama patlamak üzereyim.inanın cevabınızı okuyunca kahkahalarla güldüm ve cok rahatladım.:))
birde kabızlık sorunumuz var bizi çok zorlayan onu soracağım size birazdan..hoşkalın.
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2010 Saat 12:48
Aynı durum 32 aylık oğlum alperde de var isteği olmayınca çok fena ağlıyor bize vuruyor veya uçan tekmeler atıyor. Confusedİnanın Dr. Bey iş yerinde öyle kahkaha attım ki herkes dönüp bana baktıLOLLOLLOL

Düzenleyen hülya - 16 Tem 2010 Saat 12:49
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1857
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2010 Saat 14:04
LOLLOLLOLGÜZEL Bİ YÖNTEMMİŞ
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2010 Saat 09:46
Orijinali, Sayın Gülse Birsel'e aittir, bulabilirseniz  bununla ilgili köşeyazısını okuyun.. Smile
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2010 Saat 13:29
hocam benım oglumda aynısı 23.5 aylık avaz avaz durup dururken son ses oyle bı yırtına yırtına aglıyorkı apartman basımıza toplanıyor.kendını yerlere atıp kasılıyor topuklarıyla yerde kendını ıttırıyor bana vuruyor babasına vuruyor.oysa ozellıkle babası okadar sevgıyle yaklasıyoruzkı ona ben kızdıgımda babası hemen yok ogluma yok yok deyıp her ıstedıgını yapıyor.bızı korkutan sey gecede aynı sekılde uyanıp bırden tepıne tepıne aglaması oluyor.acaba farkında olmadıgımız bısıymı oluyor cocugun psıkolojısını bozan.gece nıye kalkıp tepıne tepıne aglasınkı.bır rahatsızlıgıda yok.
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2010 Saat 13:41
hocam az once gulse bırselın o yazısını buldum okudum haha haaaa:)ben bunun farklı bır yontemını uygulamıstım daha once.kızkardesım karsı daırede yegenımle kose kapmaca oynuyor bır o kapıya bır bukapıya en sonunda aldım ıcerı basladı avazı cıktıgı kadar bagırmaya oylekı yıkılıyor ortalık sus dedıms susmadı kucagıma alamıyorum o derece tepınıyor beynımde sımsek cakıyor sınırden vurmamak ıcın agzını kapattım sınırle yanagını ısırdım ama teybın stop tusuna basılır gıbı anında hemen o anda kestı sesını cok komıktı.sesını kesıp yerde oyle kusmus hareketıyle bı sure durdu ve gelıp kucagıma sırnasa sırnasa kuzu kuzu oturdu.hahahaha:)Tongue
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.