|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 7> |
Yazar | |
mine ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2007 Konum: iki kuzumla Durum: Aktif Değil Puanlar: 3314 |
![]() Gönderim Zamanı: 22 Eki 2010 Saat 12:31 |
Arkadaşlar belki az bir meblağ ama devlet doğum yapmış annelere 2010 yılı için 75 lira emzirme ödeneği veriyor
çalışıp çalışmamanız farketmiyor eğer çalışmıyorsanız eşiniz iş yerinden vizite kağıdı alıp doğum raporu ve bebeğinizin nüfus cüzdanıyla birlikte sgk ya başvuruda bulunuyor bu kanun 2008 yılında çıktığı için daha önce doğum yapmış anneler yararlanamıyor ama bu tarihten sonra doğum yapmışsanız bence alın paralarınızı ilgili kanun burada |
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
|
![]() |
|
cokomel ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: HAYATIMINGÜNEŞİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 1665 |
![]() |
ben 2007 de doğum yaptım ve 50 tl almıştım. ayrıca doğum parasıda almıştım o gayet iyi bir meblaydı.
|
|
![]() |
|
demrem ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3197 |
![]() |
valla dogum paraları geldıkcew bıdaha dogurasım gelmıştı
![]() ![]() ![]() ona bır bakayım sagolasın minecim
|
|
![]() |
|
TÜBAY ![]() Elmas Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4018 |
![]() |
bizde doğurduk ama kimse para vermedi. ayda 30 tl maaşıma yansıyo
![]() |
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
![]() |
valla bende para falan görmedim kanun çıkıyor ama haberimiz olmuyor bu kadar yani
![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
![]() |
2008 de doğum yaptım nisan ayında öyle bişey duymadım hiç
![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
yunahu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 562 |
![]() |
bende 2006 da oğlum da 50tl 2010 kızım da ise 75 tl para aldık çalışmıyorum.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1683 |
![]() |
bizi bilgilendiririsen çok sevinirim
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 7> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|