Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ciğere parçamı kaçtı yardım !!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumciğere parçamı kaçtı yardım !!!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nehirtoprak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Konu: ciğere parçamı kaçtı yardım !!!!!
    Gönderim Zamanı: 04 Şub 2011 Saat 18:21
doktor bey kısaca anlatmaya çalışıcam ben çiğnenmiş kuruyemiş yedirirken 1yaşında oğlum ağladı boğazına kaçar gibi oldu öksürdü baya.. neyse aradan biraz zaman geçti hırıltı hissettim
ama öncedende oğlum hasta olduğu zaman iki kere böyle hırıltılar yaşadı. bizede buhar ventolin iğne falan yapmışlardı. aynı şey sandım sonraki geceçok ateşlendi 39.5 oldu. doktora gittik tahlil yaptı busefer alerjisi çok yüksek dedi onu tedavi edicez dedi WBC:12.7  LYM : 47.3  5.9
MON: 7.5  0.9  
ama benim parça kaçma ihtimali için röntgen çekti birşey yok ama küçük parçalar olabilir hala iyileşmesse bu konu üzerinde yoğunlaşırız dedi fakat şuan anlamadık kısaca oğlumuzun NESİ VAR  lütfen yardım edin ateşi şimdi yok ama hırıltı devam öksürük aynı şekilde çok rahatsız oluyor.
BİRGÜN HEPİMİZ ÇEVRİMDIŞI OLUCAZ
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117936
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2011 Saat 15:51
Kesinlikle iyi bir doktorun ciğerlerini dinlemesi gerekir. İstanbulda iseniz, Göztepe SSK da bu işle ilgilenen bir merkez var, oraya gidin..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2011 Saat 17:48
Teşekkür ederiz doktor bey bizim için iyi bir bilgi oldu izmitteyiz gitmeyi düşünüyoruz.
Şuanda ki durumu oğlumuz akşam yine ateşlendi 39 oldu. 1gündür makrol 125mg antibiyotik, 3gündür ventolin ve pulmikort buhar mak.le veriyoruz.gündüz çok halsizleşti ateşten galiba  korktuk tekrar götürdük.Doktor çiğerlerini dinledi daha çok rahatlamış olduğunu söyledi.ateşi için hastanede
ibufen verdiler. grip olabileceği ve alerjiyi tetiklediğini düşünüyor. tedavi sonucunda 10 15 gün sonra durum tekrarlanırsa ciğere parça kaçma ihtimaline dönecek bronoskopi ihtimalini
doktor bey siz ne düşünüyorsunuz bizim için önemli uzaktan anlamak zor biliyoruz .fakat
geç kalmaktan korkuyoruz. Tahlil sonuçları hakkında bişey yazmamışsınız durum nasıl sizce

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2011 Saat 17:51
doktor bey göztepede çocuk cerrahi bölümümü
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2011 Saat 09:37
Bu iş öyle 10-15 gün beklemez, siz hemen gidin, "Akciğer hastalıkları" bölümüne gideceksiniz..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2011 Saat 14:34
peki çok teşekkür ederim gidelim bronoskopi için genel aneztezi  yapmaları canımı sıkıyor
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2011 Saat 10:13
Biraz daha geçikirseniz ve akciğerinde "yabancı cisim varsa" , açık ameliayat gerekecek..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 17:56
doktor bey hemen gittik dediğiniz gibi gerçekten varmış bronoskopi  yapıldı.çok perişan olduk.
küçücük oğlum  benim yüzümden çok çekti... doktorlarımız çok ilgilendiler.. oğlum şimdi iyileşiyor.
sizden ricam ben bu konuda gerçekten cahilmişim birçok kişiyede anlattım inananamadılar.
bu konuda aileleri makalelerinizle uyarabilirmisiniz. sizi takip eden birçok anne var.
bize göstermiş olduğunuz yoldan teşekkür ederim....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.