Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
MaRaL
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
|
Konu: bron$it+otit Gönderim Zamanı: 02 Mar 2011 Saat 12:05 |
hocam merhaba oglum 2 aydir grip, sizin dediklerinizi yapiordum oksuruk ve huzursuzluk artinca dr a goturdum
bron$it dedi ama oglum 10 aylik, balgamli oksuruk var , ozellikle sordum bron$iolit deilmi diye hayir deil cigerden islik sesi duymadim dedi yazilarinizi kaçirmam hiç dr bey , bron$it deil demi oglum .. hiriltili solunum, balgamli oksuruk ardindan kusma , i$tahsizlik var ya uyyo ya agliyo butun gun:( bide kulak iltihabi var dedi buyuk bi otitmi$ :(
dil beyaz, ate$, uykuya egilim , huzursuzluk var otit dogru galiba antibiyotigi kullaniyim mi hocam ba$kada ilaç vermedi zaten, bron$it için masaja gotur dedi
Düzenleyen MaRaL - 02 Mar 2011 Saat 12:08
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118973
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 09:52 |
Kulaktan şüpheniz olduğunda ilaçlı bir burun damlası ile 10 dak. içinde ağrı geçer.. Ancak beraberinde ateş olursa, antibiyotik gerekir. Tek başına antibiyotik ile iyileşmez.. Islık sesi duymadı ise, nasıl bronşit diyebiliyor, hayret!!!
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 11:51 |
islik olunca bron$iolit oluyo dedi , bunda yok dedi hocam iliadin var elimde kullaniom ama 03/2011 son kullanma tarihi i$e yararmiki yinede , herhangi bi burun damlasida olurmu diosunuz ilaçlisindan
bide dun gece butun ilaçlarini verdigim halde agladi çok huzursuzdu :( bi yeri agriodu belliki:( ilaçlarin etki etmeme durumu olabilirmi, iliadin, antibiyotik ve paracetamol fitil vermi$tim
çok te$ekkurler cevabiniz için, iyiki varsiniz ..
|
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 11:57 |
birde antibiyotikden 1 saat sonra kustu  geri vermedim $urubu vermem gerekiomuydu hocam 1 saat sonra kusunca, $urup çikarmi o surede 
$imdi du$undumde kustukdan sonra rahatladi sanki , biraz emzirdim uyudu geceede sorun olmadi, rahatsizligi midesimiydiki 
kusura bakmayin uzun oldu hocam , 2 aydir geçmediigi gibi ilerlio daha hersey , kilo alimi durdu :( napsam $a$irdim :(
Düzenleyen MaRaL - 03 Mar 2011 Saat 12:01
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 13:57 |
Son kullanma tarihini 6 ay geçse bile işe yarar.. Ateşi olmuyorsa, antibiyotiği vermeyin..
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 14:05 |
çok te$ekkurler hocam
|
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2011 Saat 20:23 |
merhaba doktor bey oglum iyile$ti saniodum çok yerse kusuyodu bi iki ka$ik ama az once fi$kirtarak emdigini kustu geçmedimiki otit , dr a goturmeden anlayabilirmiyim
tek tuk oksuruo bide biraz hiriltili solunum var i$tahi iyi , verdigimi yiyo sebepsiz aglama ate$ vs yok
neden kusuyo bu çocuk
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2011 Saat 13:13 |
Kulak iltihabında kusma olmaz, ağrı veya kulaktan akıntı olur.. Kusma için bir çocuk doktorunun görmesi gerekir..
|
 |