Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok sinirliyim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçok sinirliyim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Konu: çok sinirliyim
    Gönderim Zamanı: 06 May 2011 Saat 10:33
mb,8.5 aylık bir kızım var,ilk doğum yaptığımdan beridir en ufak her şeye sinirleniyorum,çok kaygılı bir anneyim,kzıımın her türlü gelişimini yakından takip ediyorum ve bekletilerim oluyro,bazen kaygılarım arttığında kızıma sesimi yükseltip hatta bazen bağırabiliyorum malesef.ben bağırınca ne olduğunu anlamaya çalışır gibi yüzüme bakıp,duygularımı ölçmeye çalışıyordu kızım,ama şimdi ben bağırınca son zamanlarda ilk önce bakıp anlamaya çalışıyor ve gülümsüyor,ya alşıtı ya da savunma mekanizması geliştirdi.şimdi de bakıcı aldık,şu anki korkumda ya bağırmayı normal bir davranış olarak  algılamaya başladıysa,böyle birşey olmuş olabilir mi? vicdan azabında ağlıyorum,çok kötü durumdayım,sinirliyim,sabırsızım,eşimle aramızdaki ilişki de olması gerektiği gibi değil doğumdan beridir,herşey üsütüme geliyor,ben önemli değilim yeter ki kızımın gelişimine olumsuz bir etkim olmasın.iyi bir anne değilim,masum yavrumun nedir benden çektiği.her seferinde bir daha azarlamıycam kızmı diyorum,biçare bişey anlamıyor ki,yavrum birtanemCryCry
sizce yavrumun gelişiminde ne gibi olumsuzluklara neden olmuşumdur,psikolojisini,zihinsel ve sosyal gelişimine olumsuz etkilerim olmuş mudur?
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2011 Saat 10:40
aslında azrlama tarzında daha çok bağırma değil ama bu da olmamamalı,bana psikiyatriste git diyeceksiniz ama emziriyorum ilaç alamam.nolur yardımcı olun sorunlarımla nasıl başedebilirim,gerçekten de vicdan azabından kahroluyorum,sinirimle başetmek istiyorum,yavrum böyle davranılmayı haketmiyor.çok da uslu yavrum,kolay kolay ağlamaz bile.
 bazen eşim beni uyandırmaya çalışınca ya da kızım ağlayınca ben derin uykudaysam kızıp hakaret ediyormuşum,ama kesinlikle hatırlamıyorum ne yaptığımı söylediğimi.bunun sebebi nedir sizce?ne yapmalıyım.eşimle de aram açılacak bu gidişle zaten hiçbişey eskisi gibi değil,karı-koca ilişkisi bile kalmadı aramızda,1 senedir aramızda cinsellik yaşanmıyor.bunu da sıkıntısı ve stresi var bende,doğum kilolarım aldı başını yürüyor.kendime güvenim ve saygım kalmadı..
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2011 Saat 10:42
bazen ölümü bile istiyorum ama cesaretim yok...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2011 Saat 19:55
neden sorularımıza yanıt gelmiyor,cevap alamıycaksak neden böyle bir başlık var o zaman,zaten psikolojisi kötü buraya soru soranların.
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2011 Saat 20:56
Özlem Hanım gönüllü olarak çalıştığı için, işlerinden fırsat bulduğunda size yazacaktır...
ayrıca psikolojisi bozuk birini iyileştiremez sadece sorunlarınız için size yardımcı olur. Durumunuz acilse doktora gitmeniz daha mantıklı...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2011 Saat 13:19

benim zaten psikolojim bozuk arkadaş,bir de milletin olur olmaz eleştirilerine maruz kalıyorum hele bu kişi bir de erkek olunca tepemin tası atıyor.doğumdan sonra bir öğretmen arkadaşla ilk kez karşılaştım bugün,daha doğuralı 9 ay olmuş,hemen manken gibi oacak değilim,zaten kilo almaya meyilliydim.bugün arkadaş beni ilk kez gördü,sen kendini koyverdin kilolarını verememişsin dedi.bir de erkek bunu diyen,yanımda ince bir arkadaşım vardı o doğum bile yapmamış,bak diyor manken gibi,duymazdan geldim.ısrarla duyurmaya çalışıyor sesini tekrarlıyor,ne kadar çirkin birşey bir erkeğin böyle şeyler söylemesi,içinde tut kardeşim,ne samimiyetim var ki benimle böyle bir muhabbet yapıyorsun..TongueAngry

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2011 Saat 13:33
erkeklerden nefret ediyorum,bazen kocamdan bile ....
kadınların gözlerinde hiçbir değerleri yok,kadınlar onlara göre  gruba ayrılıyor,güzeller,çirkinler.kendi kocam bile ben kilo aldım diye yüzüme bakmaz oldu,şeytan diyor boşan,böyle saçma sapan boş bir evliliktense bekar yaşa,ama kızıma acıyorum.evliliğimizin bir anlamı yok.........
Yukarı Dön
Hülya Yıldırım Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Puanlar: 83
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2011 Saat 00:02
Selin Hanım merhaba,
"Bazen ölümü bile istiyorum" demenizden anlıyorum ki, (ben doktor değilim, fakat, büyük ihtimal) doğum sonrası depresyonu geçiriyorsunuz... Mutlaka danışmanlık almanızı, öneriyor, hatta rica ediyorum. İnsan bebekten sonra değişiyor, olumlu-olumsuz... Çok hızlı ve derinden bir değişim bu, uyum sağlamak kolay değil, üstelik de bir bebeğe ana babalık yaparken... Siz mutlu ve sağlıklı olduğunuzda bebeğiniz de mutlu ve sağlıklı olacaktır. Bugüne kadar bebeğim acaba olumsuz davranışlarımdan etkilenmiş midir, diye soruyorsunuz... Geçmişteki olumsuzlukları sorgulamaktansa, anınızı güzel yaşamak, geleceğe güvenle bakmak, olumsuzları olumluya çevirmek sizin elinizde... Yalnız değilsiniz; doğumdan sonra depresyon oranı ülkemizde yüzde 50'lerde... Ayrıca hepimiz anneliği öğrenirken ister istemez zorlu deneyimlerden geçiyoruz; biz de böylece büyüyoruz bebeklerimizi büyütürken... Olumsuzluklara değil, olumlu şeylere odaklanın lütfen, bebeğinize iyi ve sağlıklı bir örnek olmayı seçin ve destek alarak da uygulamaya koyun...
Bebeğinizi güle güle büyütün...
Sevgilerimle...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.