Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - popoda kaşıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpopoda kaşıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 319
Mesajın Direkt Linki Konu: popoda kaşıntı
    Gönderim Zamanı: 16 Tem 2013 Saat 08:28

Kadir Bey günaydın, 5 yaşındaki oğlum 3 gündür gece uykusundan uyanıyor popom acıyor çok kaşınıyor diye 2-3 saatte uyuyamıyor tekrar. poposunu resmen yatağa sürtüyor kaşımak için. Poposuna baktım sadece hafif kızarıktı bebantene sürdüm ardından sıcak su torbası yaptım sonrasında gaz çıkarıyor ama ağlamaya devam ediyor çok kaşınıyor diye. acaba hemoroid tarzı bir durum olabilir mi? Poposu için kullanabileceğim bir krem vs var mı? Çok teşekkür eder, güzel bir gün dilerim.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119064
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2013 Saat 11:01
Kıl kurdu vardır.
Andazol şurup;Bugün 1 ölçek verin, 1 hafta sonra, 1 ölçek daha verin. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2013 Saat 12:17

İlk olarak 3-4 gün önce popom pişti acıyor deyip geldi baktım kızarıktı poposu krem sürdüm.Hatta o gün normalde hiç yemez ilk defa 1 paket mısır cipsi yedi ben o dokundu diye düşündüm. sonra c.tesi gece uyandı kaşıntıdan bir müddet uyuyamadı, pazar günü gündüz de gece de birşey yoktu dün gece yine uykusundan popom kaşınıyor acıyor deyip sabaha kadar uyumadı gece zeytinyağı bile sürdüm poposuna. bu arada sık sık az az bazen kabız gibi kaka yapıyor. hatta kakan bitti mi deyince bitip bitmediğini anlamıyorum sen bak diyor. hiç böyle birşey duymadım bilsem kakasına daha dikkattli bakardım. Şimdi babaanesi ile konuştum kaka yapmış iyice baktım kakasına hiçbirşey göremedim diyor.ama poposu kızarıkmış. Hocam peki ben şurubu hemen vereyim mi yoksa kurtları göremeden başlamayayım mı? bir de sadece oğluma mı vereyim yoksa evde hepimiz kullanalalım mı? çok teşekkür ederim.

Düzenleyen gul78 - 16 Tem 2013 Saat 13:32
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2013 Saat 19:01
Kıl kurdu vardır.
Andazol şurup;Bugün 1 ölçek verin, 1 hafta sonra, 1 ölçek daha verin. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2013 Saat 12:14
Hocam, oğlumun şurup içmede problemi var bende evde olmadığım için babaannesi bu sabah 1 ölçeğin içinden çay kaşığı ile azar azar vererek içirmiş şurubu bir seferde içmemesinin bir sakıncası olmaz değil mi?  Birde eski mailleri de okudum ama bununla ilgili birşey göremedim ev halkı olarak bizimde kullanmamız gerekir mi ilacı? çok teşekkürler
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2013 Saat 13:37
"Ev halkı olarak kullanmamız gerekir mi" diye sorduğunuz sorunuza yardımcı olabilecek eski mail aşağıdadır, geçmiş olsun...

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2013 Saat 23:31
Azar azar içmesinde bir sakınca yoktur.
Yukarı Dön
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2013 Saat 10:28
Hocam günaydın, ben öncesinde de, andazolu verdikten sonra da oğlumun kakasında hiçbirşey görmedim. Kurt olsa ilaçtan sonra döktüğünde mutlaka görmem gerekirmiydi? Geçen çarşamba 1, dozu vermiştim. bugün tam yedinci gün 2.dozu vermelimiyim? yoksa gerek yok mu?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.