Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - davranis
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdavranis

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kuzeyim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Konu: davranis
    Gönderim Zamanı: 07 Mar 2014 Saat 23:57
Hocam oglum 20 aylik sorunumuz cok inanilmaz siddet düşkünü normal oyun oynarken bile vuruyor ne yaptimsa vazgeciremedim kizdim olmadi gormezden geldim olmadi aciyo diye yalandan agladim olmadi daha fazla vurdu.yapma dedigimiz herseyi yapiyo rica ediyorum konusuyorum oglum bunu yapma tehlikeli diyorum yapiyo sadece yuksek sesle bagirinca yapmiyo ama ben onunla bu sekilde iletisim kurmak istemiyorum.disari ciktiginda (bu benzetmeyi yapmak cok aci ama) hani buyuk bas hayvanlarin gozlerini kapatirlarda acinca nereye saldiracagini bilmez ayni o vaziyette en son aksam kendini yerlere atti (ki hep yapar) gormezden geliyorum diye kustu ve daha cok sey basa cikamadigim cocuklar 2 yasina kadar egitilemez diyorsunuzya öyle avunuyorum ama cok cikmazdayim cocugun mizacimi boyle diye korkuyorum varmi hocam bir tavsiyeniz (bu arada hocam beni cok iyi anladigini biliyorum sirtin terlemis hadi degistirelim diyorum "fu oldu" su oldu diye cevap veriyo)

Düzenleyen kuzeyim - 08 Mar 2014 Saat 00:02
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 18:40
Erkek cocuklarinda, bu sekilde "oyun oynarken" vurma davranisi, ic-gudusel (ilkel) bir davranistir... Kedi yavrulari bile oyun diye birbirleri ile kavga etme talimleri yaparlar, alt-alta, ust-uste, yuvarlanir dururlar... Bazi cocuklarda, bu davranis asiri derecede on plandadir.. Babasinin onunla, guresmesi, onu minciklamasi, gidiklamasi gerekiyor... SIZ bile, onunla, bir kiz cocugu gibi degilde, erkek cocugu gibi bogusarak oynarsaniz, pek hosuna gider ve enerjisini bu sekilde sarfetmis olur..Cok haklisiniz, sizin ne dediginizin, domuz gibi farkinda...
Yukarı Dön
spancm Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 338
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 00:39
Hocam ben de ikizlerimin birinden cekiyorum aynisini...3 yadini gectiler bebeklikletinden beri iki zit karakter..ikisi de erkek fakat biri hircin saldirgan siddet egilimli digeri ise tam tersi sessiz kardesinden dayak yer sesi cikmaz sadece aglayarak bize sikayet eder biz de kardesine kizinca bu kez bize tamam tamam kizmayin o bana saka yapti der laf ta soyletmez o kadar ezilmeye karsilik.size bu durumu yaklasik bir sene once yazmistim siz de zamanla digeri de kendini savunmayi ogrenecek demistiniz halen zamani gelmedi mi acaba hocam..krese gidiyorlar biraz faydasi olur gibi olmustu ama yok huylu huyundan vazgecmiyor..inanin ikisinin arasinda kaldim yanlis bir adim atip isleri daha vahim hale getirmekten korkuyorum.bir arkadasim bu yuzden kendi cocugunu goturdugu psikiyatrist ve cocuk gelisim uzmani onun cocuguna kinestetik cocuk demis acaba bizde de mi ayni durum soz konusu? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 03:49
Derler... Onlar derler.. Neticede, kendilerine musteri cikaracaklar... Oyle demiste, ne onermis??? Ritalin'mi vermis??
Yukarı Dön
spancm Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 03:57
Algilari kapali ne verseniz almiyor,sadece kendi bildigini yapacak,ne zaman hazir olursa o zaman kendiliginden duzelecek,hic bir konuda baskici olmayin,kendi haline birakin demis ve 50 dakikasi 150 tl olan ikinci seansa randevu vermis.hocam ben ne yapmaliyim ikizlerimin arasinda sastim kaldim.
Yukarı Dön
spancm Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 03:59
Valla benim ne param cok ne de aklim yok oralara gidecek..sizin onerilerizle buyutuyorum cocuklarimi hocam.yine siz ne derseniz onu yapacagim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 04:17
Ben de zaten, gunlerden beri farkli bir seymi soyluyorum!! Biliyoruz, zamani gelince akillanacak... O arkadasiniz, daha coook, seanslara gider...
Yukarı Dön
spancm Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 04:42
Hocam zaten benim derdim hircin olan degil ki...evet zamanini bekliyorum fakat asil olan oburune oluyor benim derdim o..cocuk korkudan ezik buzuk kaldi karsisinda ...psikolojisine kotu bir temel atti kardesi..parmak egriligi basligiyla bir kac gun once sorum olmustu resimlerini gondermistim size yaramazin..bugun yine cevapladiniz o konuyu da tesekkur ederim tekrar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.