|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tunc ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mar 2014 Saat 19:27 |
hocam merhaba.umarım iyisinizdir,en ufak bişeyde size koşuyorum valla hakkınızı nasıl öderim,benim 2 sorum var inş resim yükleyebilirim 18 aylık oglumda dogdugundan beri sık sık pişiği geçirremedim ultralan pomat+trosdy ultralan karışımı,bephanten,hamatem herşeyi denedim geçiyor kısa bir zaman sonra tekrarlıyor,dr a götürdüm travazol verdi ne yapmamı önerirsiniz
|
|
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
once, pisikten korumaniz gereklidir... Altini her temizlediginizde, koruyucu kremlerden (Nivea, Popolin, SEbaMed gibi) surun, alti hic ktemsiz kalmasin. Pisik oldugunda bu kremlere devam ederken, iki defasinda, Ultarlan POMAT kullanin.. Inatci oisiklerde, ayrica; Eau Borique%3 luk, Eczanede hazirlatip kullanin... Teferruati eski maillerde var.
|
|
![]() |
|
tunc ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/59959_10203443429070792_333646688_n.jpg
|
|
|
|
![]() |
|
resmi umarım görebilirsiniz hocam,ikinci sorumda gecen gün 18 aylık aşımızı olduk ve bize menenjit aşısı var ama mecbur degil dediler,aşı takviminde degilmiş sizce ne yapmalıyız ve kaç yaşına kadar yaptırmak gerekiyor süresi varmıdır hocam?
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Meyva sularini kesin.
Mutlaka; "Eau Borique %3'luk solusyondan" surmeniz gerekiyor. Su anda yapilan, Meningokok Menenjiti asilari bir ise yaramaz, bu konu ile ilgili 2 makaleyi ve eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
portakal ve domates cok tüketiyoruz hocam bud sanırım ciddi bir etkendir değilmi,pişigi gecene kadar keseyim onları ve ayrıca eau boriue dediğiniz eski maillerde görmüştüm sanki diğer adı asit borikmiydi hocam,yukarıda saydıgınız kremler degilde evde oro çinko krem var pişigin önlenmesine yardımcı diyor ultralan harici her altını açtıgımda onu sürsem olurmu?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilhassa; Portakal ve Domates sulari bu gibi pisiklerin, en buyuk sebepleridir. Bu meyva sularini kesmeden, ASLA o pisigi duzeltemezsiniz... Eau Borique%3'luk SART....
Pisik kremi olarak, koyu kivamli kremlerin hepsi olur. Iyilesene kadar: Gunde;2 sefer, ULTRALAN POMAT kullanin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Mar 2014 Saat 07:38 |
|
![]() |
|
çok teşekkür ederim hocm hep ultralan kullandım her ğişiginde ama bugün gittiğimiz dr korkuttu açıkcası beni,sen ne yapıyorsun dedi deriyi inceltir belkide o yüzden sürekli tekrarlıyor dedi travazol yazdı üzülmüştüm ama şimdi rahatladım sayenizde cok teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|