|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kimyaci58 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nis 2014 Saat 21:01 |
iyiakşamlar hocam kızım 40 derece ateşle dr gitti.kan tahlili istedik wbc 20 boğazı kötü antibiyotik başlandı. en son iki ay önce kullanmıştı ve arada üç kerede viral geçirdi.dr bu kadar sık hastalanmasının normal olmadığını söylüyor kortizon konusunda ısrarcı biz hala direniyoruz.peryodik ateş diye bir şeyden bahsediyor biz ne yapacağımızı şaşırdık.tüm yaşadıklarımız normal mi niye bu kadar sık boğaz problemi yaşaması normal mi. ne zaman geçecek bu durum...
|
|
![]() |
|
kimyaci58 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam tekrar merhaba bugün kızım tuvaletini yaparken çok ağladığı için dr tekrar gittim ve a...n in den kaynaklıysa antibiyotiğimizi değiştirebilirmiyiz diye sordum çünkü ateşlendiğinde antibiyotik kullandığında daha önce de olmuştu .dr idrar tahlili istedi nitrit negatif,12 lokosit ve 3-4 epitel hücre görülmüş dr antibiyotiği zimax ile değiştirdi fikrinizi almak istedim zimax kullanmamda sakınca varmı çünkü 2 gündür a......n içiyor.(kızım 33 aylık ve altı bezleniyor)şimdiden sağolun:)))
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O WBC degerini kim soyledi?? Ayni hastanemi?
Baska bir yerde tekrar yaptirin, zira anlattiklariniz hic uymuyor.. ZIRA; Hakikaten, Antibiyotik gerekecek bir durum olsa idi, AUG..IN baslandiktan, ertesi gun cocugun iyilesmesini beklerdim... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
aslında genel durumu iyiye gitti zaten ağızdaki koku ve dildeki pas da beni antibiyotiği kabul etmeye yönlendirdi tabi tahlil şartıyla ama bu sefer ağrılı çığlıklı idrar gündeme geldi.kafama takılanlar kortizon niye öneriliyor farklı bir durum mu var (biz hep reddediyoruz) ikincisi antibiyotik kullandığımız için mi idrar ağrılı yoksa iye olduğu içinmi.zaten kültür yapılmadı antibiyotik kullandığı için zimax şu süreçte bize yardımcı olurmu çünkü çok ağlıyor(.iyileşmeden kastınız tonsilit mi idrarmı anlamadım) teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Idrar temiz... Kimse size;IYE var dedimi?? Dedi ise, sahtekarin tekidir, sakin inanmayin.
Kortizon artik herkeze oneriliyor, zira Griplere antibiyotik verildiginde, iyilesme olmuyor ve hastalar, doktorun canini sikiyorlar... Doktorda, "Kortizon"u dayiyor, vucudun bagisiklik sistemi baskilaniyor ve vucut mikroplara tepki gosteremedigi icin, burun akintisi, oksuruk, ates hersey, baskilaniyor. Yaratilan bu "Sahte" iyilik hali ile sizlerin ceneleri kapatiliyor... Tabii, kortizon etkisi ile basi-bos kalan mikroplar daha beter vucuda yayildiklarindan, kortizon kesildikten sonra, ilkinden daha beter bir hastalik tablosu ortaya cikiyor ve bu durumda o sahtekar doktorlarin kazanclarini, ikiye- uce katliyor... Yerseniz... Idrarda, zaten basindan beri HICBIR SEY YOK.... Grip geciriyor... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Nis 2014 Saat 21:23 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
evet hocam iye var dediler ama nitrit negatif malesef buralarda fazla dr seçeneğimiz yok olanların hepsini denedik hepsi aynı...kızım son zamanlarda ne zaman ateşlense ve antibiyotik,ateş düşürücü kullansa ağrılı idrar gündeme geliyor.çok antibiyotik kullanan kızlarda olur demişsiniz bende o yüzden iye den şüphelenmiştim.gece sabaha kadar ağrıyor diye ağladı çişini yapmamak için direndi kabus gibiydi tükendi çocuk.sabunlu su ile yıkadım ama ne çare..sizce ilaçlar yapıyor olabilirmi yada iye olmadığına göre sebep ne olabilir, yaptırmamızı önerdiğiniz bir tetkik varmı...sabrınız için teşekkürler...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Idrar tahlilinde; Kan-Eritrosit fazla cikti ise, "TAS" dusuruyor olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
hocam kan yok ,eritrosite bakmamışlar.dün gece sadece bir kere ağladı yıkadık hemen sabunlu su ile dediğiniz gibi.ama ateş hala 40 lara dayanıyor.3 doz ag...n ve3 doz da zimaksa rağmen, anlam veremiyorum bu sefer...kan tahlilini de yeniletemiyorum antibiyotik başlandığı için.zaten burada cocuktan kan alabilecek yer bulmak öyle zor ki....herşey için sağolun hocam......
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|