|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2014 Saat 17:05 |
Hocam meraba oğlum 8 yaşında almanyadan zymaflour getirdiler ama zymafluor D1000 bunu kaç tane nasıl kullanmalıyız hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O Zymafluor D 1000'in icinde, 0.25mg Fluor ve 1000 unite Dvitami var.
8 yas icin; 1mg verebilmek icin, 4 tane almasi lazim, bu seferde gunde 4x1000 unite Dvitamini (4000 unite) cocuga fazla gelecektir. Bu sebeple ben SAF "Zymafluor" alin diye belirtiyorum... Hatta yasi musit, Zymafluor 1mg veya 0.75mg olanlardan bile gunde 1 tane alabilir. Hatta Zymafluor0.50mg da olur, 2 tane alir. D vitaminli olanlar, daha pahalidir, israrla D vitaminsiz olanlari istesinler. |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam,
Yurt dışından getirttiğim zymafluor 0.25 mg veya 1/4 mg çıkıyor.ben herikisindende 4 yaşındakine 4 adet, 13 yaşındakine de 4 adet günde veriyorum . Yanlış mı yapıyorum acaba? Bu mg meselesini anlamıyorum? Boyutları hep aynı? Teşekkürler.
Düzenleyen kıvanç - 16 Eyl 2014 Saat 01:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye de, sadece: Zymafluor0.25mg var(di). Buda; 1/4mg demektir. Yani 1mg'in dortte biri...
Almanya'da; 0.25mg, 0.50mg, 0.75mg ve 1mg'lik tabletleri vardir. Yasina gore, uygun olanindan isteyin. D vitaminli olmasin. Sonra isler karisiyor. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
cerenimo01 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cerenimo01
benim 4,5 yaşında oğlum.7 yaşında kızım var.şimdiye kadar hiç kullanmadım.kızımın dişlerinde çürükleri var.dolgu yapıldı.kalıcı dişleri problemli çıkıyor.bundan sonra kullanabilir miyim?ne sıklıkla ?merak ettim hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
16 yas bitene kadar kullanin... Tabii, ilaci bulabilirseniz.. Almanya veya Isvicreden, Zymafluor 1gram (veya 0.75mg) getirtebilirseniz, bu yas icin en uygun olanidir. Bulamazsaniz, Zymafluor0.25mg'dan gunde (bir seferde) 4 tablet vermeniz gerekir. Bu sebeple, Dvitaminli olanlardan ALMAYIN....
ilaci; Sut veya sutlu gidalarla beraber almayin, sut veya sutlu gidalardan, yarim saat once veya sonra alsinlar. Sozon de anlayacaginiz sebeplerden oturu, disciler bu ilacdan hic hoslanmazlar. |
|
![]() |
|
cerenimo01 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cerenimo01
merhaba dr.bey ilacı almanyada yaşayan bir arkadaşım gönderecek.7.5 ve 5 yaş için de günde 1 tane 1 veya 0.75 likten 16 yaş bitene kadar kullanabilir miyim
|
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam 20 aylık bebek kızım için kac mg'lik kullanmalıyım? Arkadasıma 0,25mg getirmesini istemiştim. Saygılarımla.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|