Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - AŞILAR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAŞILAR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: AŞILAR
    Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 14:07
İYİ GÜNLER HOCAM,YAZILARINIZI TAKİP EDİYORUM FAKAT TAKİP ETMEKTE BIRAZ GECİKTİĞİM İÇİN,TELAŞLANDIM FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM KIZIM 13 AYLIK SAĞLIK OCAĞINDA DÜZENLİ ŞEKİLDE AŞILARINI YAPTIRIYORUM 9.AYINDA SALGIN VAR ERKEN YAPILIYOR DİYEREK KIZAMIK AŞISINI YAPTILAR.FAKAT 12. AYDA TEKRAR KKK AŞISINI YAPTILAR HEM 9.AYDA HEM 12 AYINDA KIZAMIK AŞISI OLMUŞ OLDU.ZATEN ZARARLI OLDUĞU SÖYLENTİLERİNİ YENI YENI DUYUYORUM LÜTFEN BİLGİ VERİRİMİSİNİZ,TEŞEKKÜR EDERİM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118056
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 19:46
Kizamik asisinin bir zarari yoktur. Bu konu aciga cikali 5 seneyi gecti, bizdeki salaklar hala eski, bayat konulari gevis getiriyorlar... Andrew Wakefield isimli bir SAHTEKAR'in hicbir calismaya dayanmayan makaleleri ile bu akim gelisti.. Sonradan adamin ne kadar rezil bir sahtekar oldugu anlasildi ama, okumasi kit Turk halki'nin okuma yetenegi olmadigi icin, hala 'kulaktan-kulaga' bu salakliklari konusabilmektedir...
Ayni mevzu; "yuksek gerilim hatlari" konusunda da oldu, gene;sahtekarin biri, sirf hukumetten fon alabilmek icin ($6,000,000) bunlari uydurdugu anlasildi ama, gelde bunu bu millet anlat, Mahkemelerde bile bu yalan bilgi ile hakim karar veriyor.. Utanilacak bir ulke olduk ama ne gam!!! Bastakiler utanmiyor halk ne yapsin.
Yukarı Dön
sfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2014 Saat 11:10
Teşekkür ederim hocam, aslında tabii bu konuda sağlık bakanlığınada güveniyorum onlarda bır zararı olmadığını yazMışlar fakat konu çocuk olunca doğru ağızdanda bunu duymak bız anneleri rahatlatıyor sanırım.Buarada kızım 13 aylık kilosu 10.250 , boy 78 enfeksiyon geçirmişti kan tahlılı yaptırdım sınırda kansıZlık çıktı ferruma devam ediyoruz sizce kaç damla vermelıyım.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2014 Saat 19:10
Alin ;"salakca" bir TIBBI IFADE daha.... Ne demekmis, "SINIRDA"!!!!

HGB:10.5g/dL'nin altinda ise, Anemi var demektir, o zaman Aneminin sebebi arastirilir.
Ancak: Bu islemden sonra; "Demir&Demir Baglama" ve "Hemoglobin Elektroforezi" yapilir, oncesinde de degil...
Eger tahlilde; HGB:10.5g/dl den yuksek ise, Anemi bile yok demektir, SAKIN Demir ilacini vermeyin...

5cm. boy, 1kg agirlik fazlasi var.
Lutfen gelismeleri Ilk sayfadaki "Persentil hesaplama" bolumunden takip edin.
Yukarı Dön
sfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 01:07
Hocam kızımın tahlıl sonuçlarına bakıyorum hemoglobin 10.6 hematokrit 31.1 sizce nasıl.bi sorum daha olacak kızım çok terlıyor özellıkle başı ve ayakları suan 13 aylık sizce normal mı? Aynı zamanda bıngıldağı nerdeyse kapanmış erkenmi sizce çok teşekkür ederim 
Yukarı Dön
zulluuuuuuuuu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 338
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zulluuuuuuuuu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 01:55
Hocam benim kızımda çok terliyor
özellikle başı..çok hareketli 12 ay
3 günlük
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 09:16
Eski mailleri okuyun. Daha dun anlattim...
Yukarı Dön
sfs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sfs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 09:39
Hocam hemoglabin sonuçları için ne düşünüyorsunuz ve bıngıldağıyla alakalı erken kapanması bı sorun yaratırmı? Teşekkür ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.