|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sfs ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 14:07 |
İYİ GÜNLER HOCAM,YAZILARINIZI TAKİP EDİYORUM FAKAT TAKİP ETMEKTE BIRAZ GECİKTİĞİM İÇİN,TELAŞLANDIM FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM KIZIM 13 AYLIK SAĞLIK OCAĞINDA DÜZENLİ ŞEKİLDE AŞILARINI YAPTIRIYORUM 9.AYINDA SALGIN VAR ERKEN YAPILIYOR DİYEREK KIZAMIK AŞISINI YAPTILAR.FAKAT 12. AYDA TEKRAR KKK AŞISINI YAPTILAR HEM 9.AYDA HEM 12 AYINDA KIZAMIK AŞISI OLMUŞ OLDU.ZATEN ZARARLI OLDUĞU SÖYLENTİLERİNİ YENI YENI DUYUYORUM LÜTFEN BİLGİ VERİRİMİSİNİZ,TEŞEKKÜR EDERİM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118056 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizamik asisinin bir zarari yoktur. Bu konu aciga cikali 5 seneyi gecti, bizdeki salaklar hala eski, bayat konulari gevis getiriyorlar... Andrew Wakefield isimli bir SAHTEKAR'in hicbir calismaya dayanmayan makaleleri ile bu akim gelisti.. Sonradan adamin ne kadar rezil bir sahtekar oldugu anlasildi ama, okumasi kit Turk halki'nin okuma yetenegi olmadigi icin, hala 'kulaktan-kulaga' bu salakliklari konusabilmektedir...
Ayni mevzu; "yuksek gerilim hatlari" konusunda da oldu, gene;sahtekarin biri, sirf hukumetten fon alabilmek icin ($6,000,000) bunlari uydurdugu anlasildi ama, gelde bunu bu millet anlat, Mahkemelerde bile bu yalan bilgi ile hakim karar veriyor.. Utanilacak bir ulke olduk ama ne gam!!! Bastakiler utanmiyor halk ne yapsin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam, aslında tabii bu konuda sağlık bakanlığınada güveniyorum onlarda bır zararı olmadığını yazMışlar fakat konu çocuk olunca doğru ağızdanda bunu duymak bız anneleri rahatlatıyor sanırım.Buarada kızım 13 aylık kilosu 10.250 , boy 78 enfeksiyon geçirmişti kan tahlılı yaptırdım sınırda kansıZlık çıktı ferruma devam ediyoruz sizce kaç damla vermelıyım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118056 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Alin ;"salakca" bir TIBBI IFADE daha.... Ne demekmis, "SINIRDA"!!!!
HGB:10.5g/dL'nin altinda ise, Anemi var demektir, o zaman Aneminin sebebi arastirilir. Ancak: Bu islemden sonra; "Demir&Demir Baglama" ve "Hemoglobin Elektroforezi" yapilir, oncesinde de degil... Eger tahlilde; HGB:10.5g/dl den yuksek ise, Anemi bile yok demektir, SAKIN Demir ilacini vermeyin... 5cm. boy, 1kg agirlik fazlasi var. Lutfen gelismeleri Ilk sayfadaki "Persentil hesaplama" bolumunden takip edin. |
|
![]() |
|
Hocam kızımın tahlıl sonuçlarına bakıyorum hemoglobin 10.6 hematokrit 31.1 sizce nasıl.bi sorum daha olacak kızım çok terlıyor özellıkle başı ve ayakları suan 13 aylık sizce normal mı? Aynı zamanda bıngıldağı nerdeyse kapanmış erkenmi sizce çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Hocam benim kızımda çok terliyor
özellikle başı..çok hareketli 12 ay 3 günlük |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun. Daha dun anlattim...
|
|
![]() |
|
Hocam hemoglabin sonuçları için ne düşünüyorsunuz ve bıngıldağıyla alakalı erken kapanması bı sorun yaratırmı? Teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|