|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
vildan1982 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2015 Konum: ANNE Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vildan1982
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şub 2015 Saat 16:05 |
Merhaba Kadir bey,
Bir banyo sonrasi 5,5 yasindaki kizimda sac dokulmesi farkettik. dokulen bolge 1 lira buyuklugunde konak gorunumundeydi ve grimsiydi. cildiyeye gittik.Parca aldi sonuc Tinea barbara,Tinea capitis cikti. mantar ilaclari verdi. Terbisil yarim(125) Exoderil krem sabah aksam. hapi aldiktan yarim saat sonra hareketli kizim karnim basim agriyor deyip yatiyordu. ilaci dortte bire dusurduk. bu sirada babasiyla banim de koluma gecti.tam ringworm etrafi yuzuk gibi cevreli. biz de hap kullanmaya basladik.3 hafta yayilmaya devam etti kiziminki.yumurta buyuklugunde oldu. ilaci tekrar yarim olcu yaptik.4 haftadirda yarim kullaniyor. grimsi goruntu yok ama hala konak var.saclar biraz uzuyor tekrar kiriliyor.yastik ustunde goruyorum kiriklari.hergun herseyi yikiyorum.Ne yapmaliyim? |
|
![]() |
|
vildan1982 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2015 Konum: ANNE Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vildan1982
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey, bir de; bir kac gundur kizimin basinda toplu igne basi kadar yada daha kucuk beyaz pamuk gibi seyler goruyorum. kar tanesi yada minik bir orumcek sekli gibi.hepsi ayni sekil. acaba bir kac cesit mantar mi var cocugun basinda. internette bas ringwormuya ilgili boyle bir yakinmaya rastlamadim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim gonderebilirmisiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vildan1982
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vildan1982
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vildan1982
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vildan1982
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vildan1982
Kadir bey tekrar merhaba,
8 Araliktan itibaren ilac kullaniyoruz. ilk resim ilk haftaya ait. Digerleri de ara ara cekilmis resimler. Son resim bir eczacinin tavsiyesi uzerine gilettle kazinmis ve banyo sonrasi batikon surulmus oldugu icin temiz gozukuyor. Ama banyo sonrasi gunler tekrar kepek kapliyor. bahsettigim pamuk gorunumleri simdi cekemedim, insallah en kisa zamanda onu da yollayacagim. Ilginiz icin cok tesekkur ederim, basarilar dilerim... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|