|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2015 Saat 23:32 |
Iyi akşamlar hocam.
benim 3 yaşındaki kızım 3 gün önce akşam ateşlenme ye başladı. O gece 40 derece oldu ateşi ve şiddetli fakat aralıklı öksürük te vardı. Hiçbir ilaç vermeden o geceyi atlattık. Fakat ateş 3 gün hiç düşmedi. 2. Ve 3. gece birer kere Calpol verdim. Aşırı halsiz iştahsız ve yorgundu. Hayal kabus sayıklama hepsi var. 2. gün bir kere kustu. Bugün ateş düştü du anda bi sıkıntı yok gibi. Fakat gözünün biri kanlanmis ve dudak çevresi kırmızı tahriş gibi olmuş. Hocam zaten 3 gün boyunca evdekiler çok baskı yaptı ilaç vermedim ateşli bıraktım diye. Şimdi de o kadar ateşli 40 larda müdahale etmesen gözü de kanlanir başka şeyler de olur diyip duruyorlar. Hocam önemli mi söylediklerim. yanlış bişey mi yaptım hocam kafam çok karıştı.
|
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- O kadar kanlanmaya bir sey yapilmaz..
2- Ates; gozde kanlanma YAPMAZ... Kim uyduruyorsa!!!! Ates yapan Grip, gozlerde, "yanma-batma" yapabilir, cocuk elleri ile ogusturunca, kanlanma, hatta mikrop kacirirsa, capaklanma olur... Goruyorsunuz degilmi, cahil kimse nasilda uyduruyor!!! Cocukta onemli bir sey yok, Gripal enfeksiyon geciriyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2015 Saat 00:19 |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam.
Bu arada şu anda tekrardan ateşi başladı. Calpol veriyorum çünkü artık çok halsiz durumda. Bi sakıncası olur mu. Ilk 2 gün hiç ateşle oynamadım. Bu arada dudaklarının üstü normal mi. Bisey Sürmeme gerek var mı. ayrıca evdeki herkes bugün aynı durumda 😔😔😔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok rahatsiz olmadikca, atesini dusurmeyin. arkadan, nezle hali ve oksuruk gelecek.
Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
Hocam teşekkür ederim ateş azaldı baya. Şimdi de kardeşinde başladı. 😔
Çok bilmiş bir arkadaşım var. Bir gorseniz ne laflar ne laflar. Psikolojimi bozdu bi ara. Ates insan vücudundaki proteinin yapısını bozuyormuş biyoloji de okumuş. Yok kriz geçirir ağzından köpükler çıkar sonra epilepsiye çevirir vs vs. korku filminden çıkmış gibiydim. Ohh neyseki siz varsınız. Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye, dunyada aptali en bol olan bir ulkedir.. Afrika'nin balta girmemis, Nijerya ormanlarindan bile; Turkleri dolandirmaya, sahtekarlar gelir..
Onlara bos verin... Etrak; bi-izan, bi-idrak... |
|
![]() |
|
Hocam tekrardan iyi akşamlar.
Bizim bugün 5. Günümüz iyileşmeye başladı dediğim ilk kızımda ikinci kizimda 40 derece ateş. Bu kadar uzun sürer mi grip nezle. Bir gorseniz gözler baygın halsizlik çok fazla. Öksürük var bogazlari yırtılacak gibi. Ve su şeklinde burun akıntısı başladı 2 gündür. Hocam ateşin yüksekliği ve uzunluğunda dudak kenarları yara oldu. ne yapayım hocam. Bu kadar uzun ateş normal mi. Yaşları 2.5 ve 3.5
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|