|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
pimpirik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2015 Saat 19:39 |
Hocam iyi günler bugüne kadar sayenizde doktor ilaç yüzü görmedik. Bunun için teşekkür ederiz. Sorum 7.5 aylık kızım. zaman zaman yanakları ve çenesi kızarıyor. anne sütü ve süt ürünlerinden ek gıda alıyor. yogurt, sütlç, muhalebi, yumurta, lor peynir, bal, elma, muz veriyorum. bu kızarıklıklar bir allerji habercisi midir? alnındaki kızarıklık doğum lekesi aynısı bende de var. üzeri kuruyup pullanıyor. sebamed in bebek kremini sürüyorum. önereceğiniz başka bir krem var mı? fotoğrafta kızarıklıklar tam belli değil kusura bakkmayın.
Düzenleyen pimpirik - 22 Şub 2015 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
onemli hicbir sey yok, aynen devam edin, "allerji" lafinida unutun..
doktora, sadece aylik control ve Asilari icin gidin, yoksa, benim haberim olmadan, Bebe Aspirini bile vermeyin. |
|
![]() |
|
pimpirik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hocam bir şey daha bizi mera içinde bırakıyor. kızımız 36 haftalık 2300 gr 42 cm doğu. şimdi 7300 gr 65 cm. 3 aydır boyu uzamıyor. kolları bize kısa gibi geliyor. sizce öyle mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Son olculdugunde; yanlis olcmusler... O zaman; Fazla olcdukleri icin, simdi sanki uzamiyormus gibi (kagit uzerinde) goruluyor.. Goreceksiniz, onumuzdeki aylarda uzayacak... Simdiki doktor ve hemsireler, bir bebegin boyunu bile olcmekten acizdirler.
|
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
hocam dün kızımı kontrole goturduk. Kizimin kollari ebeye kisa geldi. Bana da hep öyle geliyordu. Sizce bi sorun var mi? Yukarda fotoğrafı var.
Suriyeli göçmenlerden kizamik virüsünün tekrar hortladigini, 2 doz kizamik aşısı istersem vurdurabilecegimi söyledi. Sizin fikriniz vurdurmayindi. Ben de istemedim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk; Ebe ve Hemsireleri SAKIN, dikkate bile almayin..
7.5 aylik bebege, Kizamik asisi vuracak ha!!! Hemde 2 doz ha!!Boyle Devletin, boyle Ebeleri olur... Sakin hicbir dediklerine inanmayin, hicbir dediklerini uygulamayin... Ilk sayfadaki, Asi Takvimine gore asilarini yaptirin, SAKIN, ister doktor ister Ebe olsun,ne soylerlerse soylesinler; sakin benim asi cetvelimin disina cikmayin... Kizamik filan yok... |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
tabi ki hocam asla yolunuzdan sapmayiz.
Kollari için ne diyorsunuz hocam. Kisa mi gerçekten. Oturdugu zaman bile degmiyor yere. Dengede tutamıyor kendini.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Diyelimki; KISA!!!! Ne halt edeceklermis!! Hadi bir sorun bakalim, ne cevap evercekler.Tek yapacaklari is, sizi oradan-oraya postalamak, butun tahlil ve tetkikleri yaptirmak olacaktir.
Ban ciplak bir Boy resmini gonderin. Alindaki leke; "Kapiller Hemangiom" olup, zamanla kaybolur.. Eski Rus Basbakani Gorbachov'unki gibi olan lekelere, "PortVine" yani kirmizi sarap lekesi denir, onlar gecmez. Sizinkisi ondan degil. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Mar 2015 Saat 22:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|