Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük ve ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük ve ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nisansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük ve ateş
    Gönderim Zamanı: 04 Nis 2015 Saat 07:41
   Merhaba hocam 18 aylık  oglum dün akşamdan  beri ateşi var daha öncesinde bigün boyunca aşırı öksürük vardı boğulucak  gibi oksuruyordu ama başka sıkıntısı yoktu  ateşi çıkmaya başladıktan  sonra kusmayada başladı ama biz normal zamanda da  çok kusuyoruz âklima takıldı  acaba domuz gribi mi yoksa ateşli öksürük  olduğu için zatürre mi olduğu   hocam eğer zatürre 
Ise ne yapmam lazım.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118397
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2015 Saat 19:34
Grip+kusma=Domuz Gribi... SAKIN:Antibiyotik/ilac kullanmayin, eski mailleri okuyun.

SAKIN: Saglik bakanliginin sacmaliklarinada inanmayin, 13 haftadan beri, her hafta:
" Son hafta itibari ile artik; Grip etkisini yitirmeye baslamistir." diyorlar.. Ne bicim etki azalmasi ise!!!
Yukarı Dön
nisansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2015 Saat 21:01
Hocam şimdi doktordan geldik bizim burun akıntımız hiç yok bu arada öksürük devamli değil ama başladığı zaman yarım saat sürüyor ve bazen tamamen  kusuyor  yada balgam çıkartarak rrahatliyor  doktor çigerlerin  temiz olduğunu söyledi sadece Boğazlarında kızarıklık var dedi antibiyotik vermedi ama hydriilen  öksürük şurubu  verdi ama ben almadım şurubu burun akıntısı yokkende  domuz gribi olur mu hocam bide bu arada sadece sol gözü kanlı şimdiden teşekkür ederim.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2015 Saat 23:12
Ates olacak, yaninda nezle bulgulari ve bulanti olacak, o zaman Domuz Gribi diyebiliriz.
SAKIN: Hydrillin; hicbir zaman kullanmayin, oksurugu bir keserseniz, mikroplar ve ifrazat akcigerlere dolar.

Bu durum:
" boyunca aşırı öksürük vardı boğulucak gibi oksuruyordu ama başka sıkıntısı yoktu ateşi çıkmaya başladıktan sonra kusmayada başladı "

devam ediyorsa, domuz Gribidir.
Yukarı Dön
nisansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2015 Saat 23:21
Verdiğiniz bilgilerden dolayi teşekkür 
Ederim hocam bi sorum daha olacaktı ateşi çıkmaya başladıktan sonra huysuzlanana kadar ateş düşürücü vermiyorum dün gece 12 de fitil attım daha sonra sabah 10.30 da tekrar fitil verdim ama saat 3 ten sonra ateşi yükselmeye başladı tam 5.30da  huysuzlaninca dölven şurup verdim şimdide saat 9 dan beri uyku halinde ve ateşi yükseliyor ama hiç dokunmuyorum 
Sürekli uyuyor  ateşi çıkmaya baslayinca daha önceleri böyle uyku halimiz olmuyordu normal mi hocam bu uyku hali 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2015 Saat 19:20
Normal, vucut, mikroplarla mucadele edebilmek icin, atesi cikarttirir. Benim ates ile ilgili makalelrimden birinin altinda bir ATES semasi olacak. Onun ustunu tiklayip buyutun ve inceleyin. Sag alt kisimda, ates-uyku iliskisini goreceksiniz.
Yukarı Dön
nisansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2015 Saat 12:07
Hocam tekrardan size ihtiyacimiz var ateşimiz  2. Günün sonunda tamamen  düştü çok fazla müdahalede bulunmadım ateşine zaten ama bu arada öksürüğümuz  de 1 gün boyunca yok gibi birseydi ama gece saat 4 ten beri hiç durmaksızın  oksuruyo  çok kötü oldu 8 saattir  hiç durmadı ne uyku ne yemek yiyebiliyor yediği zaman da ne varsa çıkartıyor bu arada öksürük yüzünden geceden beri tam 4 kez kustu ve biraz kan var gibiydi  bal limonda veriyorum sürekli. burnu hıc akmiyor ne yapacağımı şaşırdım hocam çocuk öksürük ve kusmaktan mahvoldu  başka ne yapabilirim hocam yardım edin öksürürken boğulcak gibi oluyor😔
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2015 Saat 19:54
Bekleyeceksiniz...... Domuz Gribi geciriyor.. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.