|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kelebeğinrüyası ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kelebeğinrüyası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2015 Saat 17:57 |
merhabalar hocam
3 buçuk yaşında oğlum 1 haftadır sık dışkılama yapıyor. Bazen ishal bazen topluyor kendisini. Ama dün artık tam ishale çevirdi. Ve baya sümüksü doku vardı içinde. Acile gittim ama laboratuar o teste bakmıyor muş hafta sonu. Nasıl saçmalıksa. Doktor da bana ezberinden bunları yazdı. Ateş kusma halsizlik iştahsızlık yok. Bana mikrop olabilir diye antibiyotik verdi. Olabilir lerle antibiyotik veriyorlar burada anlayacağınız. çok Afedersiniz hocam. Tuvalet durumda çocuğun kahve telvesi gibi dağılıyor. Renk normal. Birde ara ara sümüksü doku. Ne yapmalıyım sizce.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Ne test yaptirin, nede verilen ilaclari kullanin!!!
Flagyl; sadece, Dizanteri ishallerine verilir. Bu ishal cinsindede, ishalden ziyade; sanci ve ikinma on plandadir. Sancili/ikinmali bir devrenin ardinda, guvercin pisligi kadar az miktarda, civik, sumuksu kaka cikar. ASLA bol, su gibi diskilama olmaz. diger 2 ilac zaten, "Laf olsun, Recete dolsun" hesabi verilmis, sacma ilaclar. Bol su icirin yeterli olur. Diyet gerekmez, agzi neyi seviyorsa, onu yedirin. Ne diyelim!! Allah yardimciniz olsun.. Okuyun, Makallerimi, Alt Forum yazilarimi ve gunluk;Soru-cevaplari hergun okuyun. Cocuk iyilesti diye okumayi birakmayin. |
|
![]() |
|
kelebeğinrüyası ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kelebeğinrüyası
Çok teşekkür ederim hocam.
diğer bir husus ise oğlumun ellerindeki soyulma lar. siğil gibi sivilce şeklinde oluşup. Daha sonra su toplamış ta patlamış gibi soyluyor. En çok el parmak uçlarından başlayıp bileklere kadar serpiyor. daha önce bu link le yazmıştım. http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47772&KW=g%F6z+kulak+u%E7uk&PN=2&title=ucuk-kulakta-ateslenmegoz-sisligi-ve-akintisi Söylediklerinizi yapıyorum. Ama geriden hala soyulma lar devam ediyor. Şu anda böyle. bu nedir acaba. Neden hala geçmedi. Ne yapabilirim hocam.
Düzenleyen kelebeğinrüyası - 12 Nis 2015 Saat 00:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
-id Reaksiyonu olabilir.. Vucudunun baska yerindeki bir mantar enfeksiyonunun eldeki tezahuru olabilir. Iyi bir Cildiyeciye gidin, guzel bir muayene olmasi gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kelebeğinrüyası
Teşekürler hocam. Öneriniz üzerine Deri hastalıkları Hastanesi'nden bir randevu aldım.
ishale ilgili bir gelişme oldu size sormak istedim. Bu ishale kapılmadan önce oğlum organik tam buğday ekmeği yemeye başlamıştı. Ekmeği kestim ishal kesildi. Ekmeğe dün akşam yine başladı bugün yine yer yer sümüksü doku ile ishali başladı. Gluten alerjisi yada Çölyak diyicem ama . Makarna çikolata ekmek kek vs vs hepsini yiyebiliyor. Sadece bu ekmeğe bir alerjisimi oldu acaba. Çünkü ekmeği yeni almaya başladık. Ben ve eşim kullanıyoruz bir sorun olmuyor bizde. Yoksa Çölyak veya gluten alerjisi için bir doktora götürmelimiyim. Düzenleyen kelebeğinrüyası - 15 Nis 2015 Saat 12:41 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastalik DEGIL... Tam bugday; cocuk gidasi degildir, kepek ishal yapar. Siz de; barsaklariniz daha rahat calisir olmustur. Kesin, bir bakin, nasil farkedecek.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kelebeğinrüyası
hocam dediğiniz gibi organik buğday ekmeği kestim ve ishal i geçti. Ama başka bir durum oluştu. Tuvaletini katı şekilde 2 günde bir yapıyor arka arkaya 3 kere gidiyor tuvalete en son ishal olarak bitiyor tuvaleti .
Birde o sümüksü şey beyaz çok fazla kıvamlı olarak kakayı baştan bit kısmını kaplayarak çıkıyor. Bu sabah dikkat ettim nefesi kokuyordu. Ağzı akmış ve ağız kenarları beyazbeyazdı. Kakayı inceledim ama oynayan birşey göremedim. Kurt olabilirmi acaba. Yada ishali yeni atlatıyor diye olabilirmi. Bir test yaptırmalımıyız sizce
Hocam şimdi iki kere daha tuvaletim geldi diye gitti ve sadece o sümüksü şeyden geldi. Karın ağrısı, halsizlik ,iştahsızlık gibi herhangi bir durumu yok.
Düzenleyen kelebeğinrüyası - 21 Nis 2015 Saat 21:16 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Biraz takip edin. Eger kabiz olursa, kontrollu bir sekilde, kepekli ekmek yedirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|