|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2015 Saat 22:20 |
http://i.hizliresim.com/mzEBZY.jpg http://i.hizliresim.com/VLEd7P.jpg hocam ogluma ne yapip ettiysem sut ve sut urunlerini sevdiremedim suyu sicam sutu her haliyle soguk verdim icmedi dondurmayi yemez ama onune 1 kilo et koyun seve seve yer bu yuzden kasli bi cocuk vucudu guzel ama boyu kisa 3 bucuk yasinda olmasina ragmen 2 yasindaki kizimla ayni boyda bu yuzden dayanamadim eczaneden fosfo kalsiyum getirttim ve aldim siz tavsiye etmiyorsunuz biliyorum ama cok caresiz kaldim.. bunu sizce kullaniyimmi kullanirken dikkat etmem gereken birsey varmi? Oglum suan bronsiolit bu ilaci gripkende kullanabilirmiyim? Yinede size sormadan acmadim kutuyu ne derseniz yapicam..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-Bu ilac, nuh-nebiden kalma eski bir ilacdir. Kabizlik yapmadigi surece kullanin. Her hastalik esnasinda kullanilabilir.
2- Bu mevsimde, bronsiolit olmaz, kaziklaniyorsunuz... |
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Yok hocam doktora gitmedim fakat oglum hic grip belirtileri olmadan bogulur gibi oksuruyor ne burnu akiyor ne hapsuruyor grip belirtisi yok fakat oksurdugu zaman mosmor oluyor nefesini toparlayamiyor bronsiolitdir diye ben tahmin ediyorum acikcasi iki gundur bactrim kullaniyorum biraz azaldi gibi simdi sadece geceleri oksuruyor onun icinde viks suruyorum gogsune kesiliyor oksurugu..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bronsiolitte, on planda olan; oksuruk degildir, sikintili solunumdur.
Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix(veya Vicks) kullanin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Hocam peki benim cocugumun hastaligi ne o zmn yani hasta denmez cunki hicbirseyi yok hic burnu akmiyor tikalida degil acik burnu hapsurmada yok ates hic yok gayet neseli istahli ama birden oksurmeye basliyor arka arkaya zor toparliyor kendini kipkirmizi oluyor gunduzleri cok sık olmuyor uyudugu zaman oksurmekten perisan oluyor bir basladimi bitmiyir oksuruk oyle hiriltida yok kuru oksurukte degil tam olarak ama zorlaniyor sanki balgam varda atmaya calisiyor gibi cozemedim gitti bu neyin nesiyse sizin gibi olsaydi ah doktorlar hic durmazdim giderdim.. ilac kullanmiyorum hocam 2 gun bactrim kullandim biraktim sadece viksle kesiyoruz oksurugu bunada sukur..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazi onemsiz virusler bu sekilde hastalik yaparlar. Vucut bu virusleri ciddiye almadigi icin, bagisiklik sistemini calistirmaz, ve bu enayi oksuruk, surer gider... Iyi tarafi, vucutta bir virus varken, ikinci virus giremedigi icin, cok kuvvetli bir virus, gelse bile hastalik yapamaz. Belkide vucut, kasten boyle zayif viruslerin gitmelerini istemiyor. Dikkat edin, bu sure zarfinda, hic ciddi bir hastaligi olmayacak.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Hocam suan tatildeyiz havuza girdi ve hemen hastaligi siddetlendi o kuru oksuruk uykuda artiyordu sabah etkisi azaliyordu simdi oglum kosunca oksurmekten perisan oluyor bugun tum gun oksurdu gozu yerinden cikacak gibi oldu nefes alirkende verirkende sıkıntı yasiyor bactrim 1 haftadir iciyor hicbir iyilesme olmadi burnu tikali oldugundan illiadin basladim viks surunce oksurugu aninda kesiliyordu simdi viks hikaye oksurmekten dudaklari morariyor resmen sonrada kusuyor ates yok ama korkuyorum ya bronsitse diye :( cunki kizimda ayni anda hastalandi kiziminki atesle basladi ona bactrim verdim 2 gunde ateside dustu oksurugune kesildi ve duzeldi oglum niye boyle etkilenirken kizim kolay atlatiyor?
Düzenleyen cennettekus - 21 Ağu 2015 Saat 23:42 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acele etmeyin, oksuruk oldugu surece, fazla kosturmasin, hareket etmesin. Asiri hareketli bir gunun aksaminda cok oksurmesi olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|