|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AteşGönderim Zamanı: 21 Eyl 2015 Saat 22:51 |
|
Kadir bey merhaba;kızım 6 yaşında dün gece 38,5-39 larda seyreden bir ateşle başladı uyandıktan sonra karnım ağrıyo dedi ve çok cıvık kaka yaptı ve gün içerisinde 3 kez bu şekilde oldu.ishal için günde en az 7 kere yapmalı demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam eğer.3 gün önce grip aşısı yaptırdık ondan olmuş olabilirmi.bu ateşi neye yormalıyız sizce?38,5-39 larda devam ediyo .çok halsiz.başım ağrıyo diyo arada.boğazda ya da kulaktada ağrı yok.şimdiden teşekkür ederim.bu arada 2 kez minoset şurup verdim rahatlatmak için.ateşi düşürmek için durmadan ilaç vermemeliyim biliyorum nasıl bi yol izlemeliyim.
Düzenleyen Aslı - 21 Eyl 2015 Saat 22:52 |
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2015 Saat 23:51 |
|
Kadir bey gün içerisinde dördüncü tuvaletimizi yaptık az önce.hafif boğazının ağrıdığınıda söylüyor.doktora niye götürmedin diye baskılarla uğraşıyorum bu arada.söylüycekleriniz benim için çok önemli.iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2015 Saat 04:41 |
|
Kadir bey ;39,5 derece ateşle ayaktayız hala.tuvalete gidiyoruz sık sık 7 kere olmuştur.karnım ağrıyo diyo zaten.midem bulanıyoda dedi bi kaç kere ama kusma olmadı hiç .ishalimiz ateşten sonra başladı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2015 Saat 05:41 |
|
1- 7 kere ishal; Yeni dogan safhasi icin... Bu yasta, kakanin kivamina bakiyoruz. 1 defa da sulu kaka yapsa; ishal demektir.
2- Asi ile hic alakasi yok.. Yedigi-ictigi bir gidadan mikrop kapmis. Eski mailleri okuyun.. Sakin ilac vermeyin, ishal-kusma ile ilgili yazilari okuyun. |
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2015 Saat 05:45 |
|
Sürekli okuyorum inanın.peki arada ağrı kesici -ateş düşürücü versek olurmu.ateşi çok yüksek.ölçüyorum sürekli.40 ı bile gördüm .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2015 Saat 18:31 |
|
- Atesin derecesine kafanizi takmayin... Tahammul edebiliyorsa, 42 derecede bile dokunmayin..
- Ates; vucudun savunmasidir, mikroplarin yasamini zorlastirmak icin, vucut tarafindan kasten yukseltilir... - Ates dusurerek, hicbir hastaligi tedavi edemezsiniz...Siz (eger) tedavi edilebiliyorsaniz, atesi cikaran hastaligi tedavi edin... Siz bilmezsiniz, '70'li yillarda, Antibiyotiklerden, "Ates dusurucu igne" diye bahseden doktorlar vardi.. Bu konulari, Turk doktorlari ile tartismayin... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Eyl 2015 Saat 18:32 |
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2015 Saat 23:51 |
|
Çok sağolun iyi ki varsınız.sizi tanımAsam farkında olmadN çocuğuma çok büyük kötülükler yapıcaktım.sabahtan beri dedeler babaanneler halalar herkes acile götürüp serum taktırmamı söylüyo.havale geçirmesine sebep olucaksın diyolar.ama ben onlarlada bu konuyu tartışmıyorum çünkü anlamıycaklarını biliyorum.kızımın ateşi düştü ishalide azaldı .ve ben hiç ilaç vermedim.ALLAH sizden bin kere razı olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2015 Saat 06:43 |
|
Komik!!!! atese bagli havaleler; en fazla:6ay-4 yas araliginda gorulur.
4-7 yas araliginda; atese bagli havale, nadiren daha evvel havale gecirmis olanlarda olabilir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|