|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
sirems ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2015 Saat 15:45 |
Merhaba hocam kızım 2.5 aylik uzun zamandır yesil mukuslu kaka yapiyor. 4 kerede kilcal damar gibi oan geldi. Besin alerjisinden suphenildi bir hafta diyet yaptim o hafta hic kilo almamisti. Burada yazdiklariniz bana umut oldu. Kizim surekli memede kalmak istiyor bu şikayetler aşırı beslenmeden olabilir diyorsunuz. Ben ara vermeye çalışıyorum ama cok zorlaniyorum bir turlu sakinlesemiyor emmeden. Dogum kilosu 2500 simdili kilosu 4100 ne yapmaliyim. Nasil bir yol izlemeliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosver.. Kakayi da kafana takma, bildigin gibi meme ver.. Asiri beslenmek cocukta "sanci" yapmiyorsa, degil yesil, isterse,lacivert puantiye kaka yapsin, umursama...
Sakin Turk doktorlarinin da gazina gelme. |
|
![]() |
|
sirems ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyiki nette dolasirken size rastladim öyle mutluyumki verdiginiz cevaba. Bu hafta tartilacak kilo aldigini umuyorum. Cok tesekkur ederim. Iyiki siz ve anne icgudusu var. Dr mama takviyesi yapmasina ragmen mumkun oldukca vermeyip emzirmeye calistim
|
|
![]() |
|
Hocam eklemeyi unutmuşum. Kakada kokuda oluyor. Bu durumda normalmidir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Alt tarafi "kaka" ne bekliyordunuz??
|
|
![]() |
|
Anne sutu alan bebeklerin kakasi kokmaz denince... Bir de gaz cikarma videonuzu bulamiyorum. Nasil ulasabilirim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onlar derler!!! Hangi bir halti biliyorlarki, cocuk haltini bilsinler..
Video icin, moderator arkadaslar yardimci olur. |
|
![]() |
|
Hocam kizimi dediginiz gibi kakasina bakmadan istedigi kadar emziriyorum. Kizim 37. Haftada 2560 kg dogdu.hastanesen cikarken 2320 gr di. Simdi 81 günlük kilosu 4230.nasil sizce. Asiri beslenmede oldugu gibi fazla degil sanirim. Peki bu bir rahatsizligin göstergesi olabilirmi. Kilosunu nasil degerlendirirsiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|