|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
emin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2016 Saat 12:33 |
İyi günler kadir bey,
Oğlum 23 aylik çok hastalanan bir çocuk daha öncede size yazmistim şimdide grip oldu bugün 4. Günü fena öksürüğü var. Eczaci arkadasim bana bitkisel korax adında bi öksürük surubunu önerdi. Size sormak istedim. Sizce kullansam okur mu. Bu öksürüğü geçirmenin başka bir yolu var mi. Boyle oksururken ben çok uzuluyrm. Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esrar da bitkisel!!!! Afyon'da bitkisel... Veriyormuyuz??? Neticede oksurugu kesiyormu? Kesiyor.. "Uzaydan geldi" deseler bile, kullanmayacaksiniz. Niye bu konu hala soruluyor, anlamiyorum. Kac defa anlattim, oksuruk vucudun savunmasidir. Mikroplar akcigerlerden atilana kadar, oksuruk devam eder. Oksurugu giderirseniz, mikroplar akcigere inerler ve Zaturre olusur. Hastanelerin, boyle hastalarla dolup-tasmasi, hep bu sahtekar doktor ve Eczacilarin verdigi ilaclar yuzundendir. Maalesef, gunumuz Turkiye'sinde, bir doktor ne kadar cahilse, o kadar cok kazaniyor. Ne hasta bitiyor, nede is bitiyor. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi aksamlar kadir bey,
Nefes alip verirken zorlanıyor ve hirilti geliyor. Bu beni korkutuyor.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nefes alirkende zorlaniyorsa, bir "Tam Kan Sayimi" gerekir.
|
|
![]() |
|
Kadir bey,
Oglum bundan iki ay öncede böyle olmuştu nefes alirken zorlaniyordu ve cefaks 250 ilk antibiyotik içti 10 gün sonunda düzeldi. Aradan bir ay geçti ve biz yine ayni tablo ile karsi karsiyayiz. O kadar dikkat etmeme rağmen ayda bir iki ayda bir boyle hasta oluyor ben calisiyrm ve bakici bakiyor onun evi soğuk güneş gormuyor bunun bir etkisi olabilir mi.
|
|
![]() |
|
Birde saydim dakika da 30 nefes aliyor kadir bey.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok onemli degil, bu yas icin hizli sayilmaz. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
İyi aksamlar kadir bey,
Grip olan oglumum şikayetleri azaldi çok şükür fakat oğlum balgamini atamiyor. Bugün günduz uyurken bogulacak gibi olmuş. Oğlumun balgamini cikarmasina nnasil yardimci olurum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|