|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 00:19 |
Hocam 7 yaşına yeni giren kızım ara sıra başım çok ağrıyo diye ağlıyo kafasının arkasını gösteriyo bugün gene ağladı midemde bulanıyo diyo bazen baş ağrısıyla beraber gözlük kullanıyo hocam göz tembelliğide varmış sol gözü 3 sağ 1 numara hergün 3 saat kapama yapıyoruz neden olabilir acaba baş ağrısı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gozluk numarasi degismis olabilir, tekrar bir baktirin.
|
|
![]() |
|
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam gözlük kullanmadan öncede diyordu gözlüğü 3 aydır kullanıyoruz gene gözle mi ilgilidir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En basit ve kolay ihtimalden baslamak iyi olur. Ayrica da, Goz kontrolu sirasinda, "Goz Dibi" muayenesi de yapilacagi icin, beyindeki her turlu "Kafa Ici Basinc Artmasi" sebepleri, Beyin kanseri dahil, ekarte edilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
1-Hocam 7 yaşındaki kızım 2 gece en son 39.8 olan ateşi vardı bugün 37 lerde dün acilde kan sayım yaptırdım wbc düşük olduğu için doktorun verdiği antibiyotiği kullanmadım tabiki ama 3 gündür çok halsiz hiç birşey yemiyo ateşliyken başım dönüyo midem bulanıyo diyodu hiç bişey yemiyo 3 gündür acaba sipraktini hastaykende verebilirmiyim ve ne kadar vereyim
2-Dün akşamdan beride kardeşinin ateşi var onunkinide düşürmeye çalışmadım ama çok huysuz olduğu için yarım ölçek dolven verdim birde sürekli kulağını tutuyo ağrıdığını düşünüp iliadin aldım eczaneden 11 aylık oğluma ne kadar vericem iliadinden
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- SAKIN; Hastalik varken, Sipraktin dahil hicbir Allerji ilacini kullanmayin, yoksa hastanelik olursunuz. 2- Dolven kucuk cocuklarda kullanmayin, ParaNox120 fitil kullanin.. 3- Iliadin dozu ve kullanim sekli; her yas icin aynidir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam reçetede 2 yaş altı için kullanılmaz diyor iliadin için
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam kızım geçtiğimiz cumadan beri hasta 3 gün ateşi devam etti bişey yapmadım bir kere dolven verdim bugün 5.gün hep yatıyo hep uyuyo hiç kalkmıyo bişey yemiyo ne yapmam gerekiyo normalmi sürekli yatıp uyuması ateş yok ama çok bitkin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|