|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
etdkeskin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 02:34 |
Hocam oğlum 5.5 yaşında bugün akşam 10 da kusmaya başladı ve arkasından ishal yaptı saat şuan 2.30 ve bu saate kadar 6 kez kustu ve 4 kere fazla miktarda ishal kaka yaptı ben saat 12 gibi emedur fitil vermiştim ama kusmaya faydası olmadı ishal kusma birarada devam ederse seruma ihtiyaç olduğunu nasıl anlarız
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
etdkeskin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde çok fazla karın ağrısı ve halsizlik var uyumaya çalışıyorum hemen uyuyor ama çok kısa sürede kalkıyor ya kusuyor ya ishal yapiyor
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kusma ve ishalin, bir arada olmasi; Rotavirus veya Norovirus enfeksiyonu anlamina gelir. Bunlar Viral ishaller olup, ilaclara cevap vermezler, 1 hafta surerler. Karin derisini; isaret ve bas parmaginizi 5cm kadar acarak, cimdikler gibi yakalayip, kaldirin.. Biraktiginizda, eski seklini aliyorsa, "Su kaybi" yok demektir. Su kaybi oldugunda, deri kivrimini biraktiginizda; hamur gibi kalir, geriye donmez, eski seklini almaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
![]() ![]() |
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam oğlum ayakta duramayacak kadar kötü olunca kendi doktora istedi burada serum taktılar ve metpamid verdiler bunlar sonuçlar hocam
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
![]() |
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam verilen ilaçlar bunlar hiç birini içirmedim ama ateşi biraz inatçı hocam bayağı halsiz ve burnu biraz akıyor son durum bu
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam burnu akiyor dedim ama zaten onceden akiyordu bir onceki gribi atamamisti
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|