Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İliadin Yan Etkisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİliadin Yan Etkisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sedefgvncr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sedefgvncr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İliadin Yan Etkisi
    Gönderim Zamanı: 03 Haz 2017 Saat 23:18
Merhabalar Hocam,

Oğlum 5 yaşında ve 1 Nisandan itibaren anaokuluna gidiyor.O tarihten itibaren,sürekli soğuk algınlıkları 
sebebiyle horluyor.Öncesinde hiç  horlama sorunumuz olmamıştı.Bir defa kulak iltihabı oldu amoklavin 600
kullandık ,geçmedi kulaktan antibiyotik damla ve sonrasında burundan gümüş içerikli karışım bir damla kullandık.
Ne yazık ki ard arda otrivine ve nasonex kullandık ve durumumuz hiç düzelmedi.
Geçen hafta KBB kontrolümüz sonucu ,Dr hemen geniz etinden kurtulmam gerektiğini söyledi.
Sonrasında araştırmalarım sonucu,çok şükür sizi buldum.Hemen dün iliadin başladım ama 
bugün oğlumda kurdeşen benzeri kabarmalar oldu.Saç dipleri ve boyun bölgesinde yoğun olan kabarıklar
okadar şiddetli kaşındı ki,çocuğu zor uyuttuk.
Bu sebeple korkudan iliadini bıraktım.Bu kabarıklara iliadin sebep olmuş olabilir mi?
Eğer olduysa ben bu horultudan nasıl kurtulacağım?

Çok teşekkürler,sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117154
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2017 Saat 05:27
Dokuntunun Iliadin ile bir ilgisi yok...
Bu konuyu eski maillerden okuyun..  
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sedefgvncr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2017 Saat 10:29
Hocam ben döküntülere aldırış etmeden iliadin ve buhar'a başladım zaten tekrarlayan kulak ağrımız da başladı ,3 aydır geçmeyen gece horlaması ve her hafta kulak problemimiz var ama ne sümük ne öksürük vardı, o gece horultusu iliadin den 1 gün sonra hırıltılı,cızıltılı oldu,arada balgamlı öksürük ve yeşil sümükler akmaya başladı.
Bu iyi bir gelişme mi ?
Sevgiler
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sedefgvncr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2017 Saat 10:33
Sonunda Dışarıya akmaya başladı diye sevinebilir miyim?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2017 Saat 18:51
Ilk basta; akinti: Su gibidir, sonra beyaz, sonra Bally gibi olur. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sedefgvncr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2017 Saat 08:35
Hocam sadece kulak ağrısı sebebi ile başladığımız iliadinin'in 2 .günündeyiz.Kulağı hafiften ağrıyor.Burun tıkanıklığı ve akıntısı,38 ateş,hırıltılı öksürük,ses kısılması başladı.😔Kulak iltihabı ilerliyor mu?
Buhar 'a ve ballı limonlu suya devam ediyoruz.
Dilde pas ve koku yok.
Aynen devam mı?
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sedefgvncr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2017 Saat 21:35
Sevgili Hocam,5 günlük iliadin kullanımımız dün sona erdi,serum fizyolojik başlamıştım,36 saat sonra tekrar biraz ağrıyor diyor.
1 haftadır,Yoğun grip durumu devam ediyor.Tekrar iliadin kullanayım mı?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2017 Saat 02:10
Takip edin, israrci bir agri olursa baslayin.. 
NOT: Ikide bir, cocuga; "agriyormu?"  diye sormayin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.