|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Sedefgvncr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sedefgvncr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2017 Saat 23:18 |
Merhabalar Hocam,
Oğlum 5 yaşında ve 1 Nisandan itibaren anaokuluna gidiyor.O tarihten itibaren,sürekli soğuk algınlıkları sebebiyle horluyor.Öncesinde hiç horlama sorunumuz olmamıştı.Bir defa kulak iltihabı oldu amoklavin 600 kullandık ,geçmedi kulaktan antibiyotik damla ve sonrasında burundan gümüş içerikli karışım bir damla kullandık. Ne yazık ki ard arda otrivine ve nasonex kullandık ve durumumuz hiç düzelmedi. Geçen hafta KBB kontrolümüz sonucu ,Dr hemen geniz etinden kurtulmam gerektiğini söyledi. Sonrasında araştırmalarım sonucu,çok şükür sizi buldum.Hemen dün iliadin başladım ama bugün oğlumda kurdeşen benzeri kabarmalar oldu.Saç dipleri ve boyun bölgesinde yoğun olan kabarıklar okadar şiddetli kaşındı ki,çocuğu zor uyuttuk. Bu sebeple korkudan iliadini bıraktım.Bu kabarıklara iliadin sebep olmuş olabilir mi? Eğer olduysa ben bu horultudan nasıl kurtulacağım? Çok teşekkürler,sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokuntunun Iliadin ile bir ilgisi yok... Bu konuyu eski maillerden okuyun..
|
|
![]() |
|
Sedefgvncr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sedefgvncr
Hocam ben döküntülere aldırış etmeden iliadin ve buhar'a başladım zaten tekrarlayan kulak ağrımız da başladı ,3 aydır geçmeyen gece horlaması ve her hafta kulak problemimiz var ama ne sümük ne öksürük vardı, o gece horultusu iliadin den 1 gün sonra hırıltılı,cızıltılı oldu,arada balgamlı öksürük ve yeşil sümükler akmaya başladı.
Bu iyi bir gelişme mi ? Sevgiler |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sedefgvncr
Sonunda Dışarıya akmaya başladı diye sevinebilir miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk basta; akinti: Su gibidir, sonra beyaz, sonra Bally gibi olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sedefgvncr
Hocam sadece kulak ağrısı sebebi ile başladığımız iliadinin'in 2 .günündeyiz.Kulağı hafiften ağrıyor.Burun tıkanıklığı ve akıntısı,38 ateş,hırıltılı öksürük,ses kısılması başladı.😔Kulak iltihabı ilerliyor mu?
Buhar 'a ve ballı limonlu suya devam ediyoruz. Dilde pas ve koku yok. Aynen devam mı? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sedefgvncr
Sevgili Hocam,5 günlük iliadin kullanımımız dün sona erdi,serum fizyolojik başlamıştım,36 saat sonra tekrar biraz ağrıyor diyor.
1 haftadır,Yoğun grip durumu devam ediyor.Tekrar iliadin kullanayım mı? ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edin, israrci bir agri olursa baslayin.. NOT: Ikide bir, cocuga; "agriyormu?" diye sormayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|