|
dağlanmıs gibi yandı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2018 Saat 19:27 |
4GP.ME/bbtc/1530548780628.jpg |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Merhabalar umarım iyisinizdir iyiki varsiniz bugün kayağın metali sicakti oglende oraya kolu geldi sanki cok yandı evde hipokort vardi onu sürdü iz kalacak mi ne sürelim ne olur yol gösrerin sagolun resmi yukledim
|
|
![]() |
|
4GP.ME/bbtc/1530549099779.jpg |
|
![]() |
|
hocam yarin sabah furacin alacagim hipokort surmekle yanlis mi yaptim ; (
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1. derecede yanik!! "Ne surersen sur, iyilesir" tipinde basit bir yanik.. Agri gecti ise, hicbir kreme bile gerek yoktur..
|
|
![]() |
|
Hocam Allah razı olsun sağolun iyiki varsınız yıllardır her gün size gelen soruları benimle ilgisi olmasa bile okuyorum ve çok ama çok faydalanıyorum çok şeyler öğrendim sağlıklı kalın inşallah. bilgi o kadar değerli ki size ne kadar teşekkür etsek azdır.
|
|
![]() |
|
4GP.ME/bbtc/1530791813949.jpg |
|
![]() |
|
Hocam Merhabalar kolumuzdaki yanığın don hali bu şekilde akşamları krem sürüyorum yapmam gereken bir sey var mı cok aşırı kırmızı kaldı Sağolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|