|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2018 Saat 09:25 |
Hocam merhaba,
3 hafta once kızım hasta oldu. Ates, oksuruk, burun akıntısı vs. Dilde beyazlık vs yoktu. Ates gecti yurt dısına geldik. Oksuruk devamdı, burun tıkanıklıgı vs. Burada havuza giriyordu. Bir gece kulak agrısı ve ates basladı. 38 ustıne cıkmadı. Kulagın içinde beyaz akıntı gordum. 3 gunluk ates sonrası burada doktora goturdum. Kulaga baktı. Sadece agrı kesici ve vitamin verdi. Antibiyotige gerek yok, 2 hafta surebilir toparlar dedi. Doktora gideli 1 hafta oluyor bugun. Kulak hala agrıyor, cok arada atesi cıkar gibi oluyor. Kulagı iyi duymuyor. Icınde beyaz akıntı goruyorum. İliadin kullanıyorum. Ne yapmalıyım? Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ve ayrıca dr. Kulagına basem yagı veya herhangibir yag damlatın dedi yanımda glisern vardı bir haftasır kulaklarına onu damlatıyorum ama simdi sizin emaillerinize bakınca kesinlikle kulaga birsey damlatmayın yazıyor...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, kulaga bir sey damlatmayin!!! Basiniza buyuk isler acarsiniz.. Akinti olmus, Belliki kulak zarinda delinme VAR!! Kulak damlasi ile dis kulaktaki BUTUN; kir, mikrop ne varsa, Orta Kulaga aktarirsiniz.. Ondan sonra da; ugrasir durursunuz.. Bu bazi sahtekar doktorlar tarafindan, KASTEN verilir, dikkatli olun.. SADECE; Iliadin damla (buruna) damlatmaniz yeterlidir. Yazilarimi okudu iseniz, nasil damlatilacagini biliyorsunuzdur.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Tem 2018 Saat 17:08 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Kulak sorunumuz agrı ve ates ile baslayalı 2 hafta oldu. 1 haftadır atesi yok. Son 4 gundur agrısı yok. Ama bir kulagı iyi duymuyor hala ve o kulagına baktıgımda halen içi dolu, beyaz renkte akıntı goruyorum. Doktor sadece agrı kesici ver ve yag koy dedigi için gliserin koyuyordum. Siz yazdıktan sonra sadece iliadin kullanıyorum hala. Sua anda ne yapmaliyim? Orta kulaga durum akmiş olabilir mi?
Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Orta Kulaga bir bulasma olsa idi, Simdiye kadar kokusu cikardi.. Denize girerken mutlaka: Kulak tikaci+Bone taksin… Banyolarda, kremli pamuk koyun.. Hicbir zaman akinti oluyor diye, devamli kulaga bir sey tikamayin. Kulaktan gelen akintilari ; nemli bir bez veya kagit ile alin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
İliadin kullanmayayim mi artık? Ates yok, agrı yok, sadece iyi duymuyor ve kulak içi kasıntısı var. Bir kulak içinde dipte beyaz akıntı goruyorum kapalı...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Kulagın ici bembeyaz akıntı...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Akinti veya AGRI oldugunda, Iliadin 5 gun kullanin.. Gerekirse, 1 gun aradan sonra tekrar kullanin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|