|
Kriptik tonsilit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kerem-irem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 615 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerem-irem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2019 Saat 20:12 |
Kadir bey iyi akşamlar İrem 10 yaşında 31 kilo 15 gün önce yüksek ateş ve öksürükle başlayan hastalığı şiddetli boğaz ağrısı ve dalgalı bir ateş durumuyla devam ediyor geçtiğimiz hafta antibiyotik başladık düzelme olmayinca tahlil istedim sonuclari aşağıda yollayacağım doktor beta olabilir dedi boğaz kültürü yapıldı ilk defa yaptırdık 3 günde çıkıyormuş sonucu yaptırınca öğrendim bulantı olmadığı için kafamda beta yi eledim tahlile gore antibiyotik gerekli bir durum mu yaşıyoruz çok kafamız karıştı uzun zamandır hasta olmamıştı
|
|
![]() |
|
kerem-irem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 615 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerem-irem
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://m.YollaYap.com/ebtc/1548091828195.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim COK kucuk, ve YAN... Normal boyutta ve LUTFEN DUZ sekilde resim cekin.. Kontrol etmeden gondermeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Oca 2019 Saat 20:42 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerem-irem
http://4gp.me/bbtc/1548091008884.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Bir kere; "Beta" diye bir Bakteri YOK... K..indan uydurmasin, acsinda bir kitap okusun.. 2- WBC bu yasa gore cok dusuk, degil Streptokok, herhangi bir Antibiyotik gerekecek durum bile YOK.. 3- Ates+koku+Pas degerlendirmesini yapmadinizmi?? 4- Kesinlikle antibiyotik gereken bir durum yok..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerem-irem
Ahh Kadir Bey çocuklarım sizinle büyüdüler hele İrem 6 7 yıldır antibiyotik almadı ama bu sefer boğazı çok kotu oldu ve çok ağrılı olunca kafamız karıştı kaç defa doktora götürdüm tahlili zor yaptırdım diyorum doktora bu viral hastalık tahlilden belli olması imkansız diyor biz sizin sayenizde tahlil sonuçlarını daha iyi yorumlar hale geldik çok şükür size tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.
Düzenleyen kerem-irem - 22 Oca 2019 Saat 11:33 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"... diyorum doktora bu viral hastalık tahlilden belli olması imkansız diyor ..." Her zaman soyluyorum, Turkiye'deki cocuk doktorlari, HIC BIR SEY bilmezler.. O yuzden devamli "Tahlil" isterler.. Oltaya bir sey yakalanirsa, ne ala... Cogu da, tahlildeki degerleri bile degerlendirmekten acizdirler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerem-irem
Kadir Bey iyi akşamlar İrem de bugün yanaklarda yoğun olmak üzere sırtinda karnında kırmızı döküntüler oldu sanırım öpücük hastalığı diye tahmin ediyorum antibiyotik kullanmasa idik belkide buda olmayacaktı şuan için ateş boğaz ağrısı geçmişti zaten döküntü ile galiba hastalığın sonuna geldik
Düzenleyen kerem-irem - 24 Oca 2019 Saat 22:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|