Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş balgamlı öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş balgamlı öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nisam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş balgamlı öksürük
    Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 14:29
8 aylık 10 kilo erkek
3 gündür ateş var en çok 40 gördük. Paranox fitil dolven ve
Apireks verdim birer kere. Balgamlı öksürüğü ve hırıltısı var.
Kan tahlilinde değerler normal ama şimdi doktordan geldik
Yarım prednol verdi yaptırmadım. Bricanly ve asist verdi onlarıda almadım
Eski yazılarını okuyorum sürekli.
Tıkanır dedi ilaçları kullanmazsam.
Ne yapayım hocam yol gösterin bana.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117976
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 19:44
1- Dolven ile Apireks,  AYNI ILAC!!!  Ayni gun icinde, iki ilaci (SANKI farkli imis gibi) beraber verirsiniz, 
cocukta ZEHIRLENME olur.. Turk doktorlari; okuma ozurludur, onlar bunlari bilmezler, bari SIZ cocugunuza
 verdiginiz ilaclarin ustunu okuyun.. 
2- SAKIN Prednol yaptirmayin (Tam bir sahtekar). Onun maksadi; bagisikligi kortizon ile baskilayip, " 1 hafta 
sonra, daha beter duruma gelmeniz icindir.. 
3- SAKIN Asist vermeyin, bronslarda spasm yapar (kasten veriyorlar, "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilacidir)
 ve 1 hafta sonra hiriltilar baslayinca,  "Sahtekarligin 2. safhasina" gececek!!!  
Asist'in agizdan verilen sekli bir tek: "Parasetamol zehirlenmelerinde"  panzehir olarak kullanilir.. Balgam
 inceltici seklinin, ozel cihazi vardir, dogrudan Akcigerlere puskurtulur. Surup sekli puskurtulmez!!!

Mutlaka; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarini OKUYUN.. 
4- Bricanyl; Astim ilacidir, bu da gene ayni maksat ile verilir. Bronslar genisleyince, mikroplarin ve ifrazatin
  Akcigerlere inmesi kolaylasir..
Cok okumaniz lazim COOOOK! 

SAKIN, bir daha bu assagilik sahtekara gitmeyin.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2019 Saat 19:50
Yukarı Dön
nisam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 20:28
Teşekkür ederim cevabınızdan dolayı. Şuan olan hırıltılı nefes öksürük vs.
Önemsemeyeyim mi bunları?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 20:49
Ates varmi??? Solunum sikintili mi, agiz cevresinde morarma varmi??? Solunum sayisi, dakikada 60'dan fazlami??? 
Bunlar onemli..
Sahtekar cocuk doktorlarinin tuzaklarina dusmeyin. 
Astim'da: ASTIM KRIZI olur....    Siz hic, astim Krizi gordunuz mu?? 
Turk doktorlari; sahtekar olduklarindan, her hiriltiya, her oksuruge, Astim derler... ASLA Grip teshis etmezler. 
Yukarı Dön
nisam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 22:15
Ateş var hırıltılı nefes ve öksürük. Genel durum iyi. Tamam hocam
Sağlun sayenizde rahatım. Bugün ateşli günün 3.günü.
Yukarı Dön
nisam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 00:28
Ateş düşmüyor genelde 38.5 ve üstü. Hemen müdahale etmiyorum
Bi saat oldu fitil vereli ama hala 39.5ta hocam.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 00:33
Olabilir.. Sakin Turk doktorlarinin sizi ATES ile korkutmalarina izin vermeyin.. 
Ates; vucudun savunmasidir. Mikroplarin hayatini zorlastirir..
Ates ile ilgili  3 makaleyi, on sayfadaki Yazarlar bolumunden, benim makale listemden bulup okuyun. 
Yukarı Dön
nisam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 15:04
Hocam ateş bitti bugün sabah kalktığında yoktu.
Şimdi öksürük çoğaldı burun akıntısı akıyor biraz biraz.
Nefes alırkende baya ses geliyor. Dra gitsem garanti hava verecekler.
Dili de beyaz benekli. Pis koku yok.
Ateşliykende öksürük ve hırıltısı vs vardı ama ateş bittikten sonra çoğaldı.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.