Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Baş agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Baş agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gamze kacal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 248
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Baş agrisi
    Gönderim Zamanı: 14 Tem 2019 Saat 21:52
Hocam 10yasindaki kızım belli araliklar la yani bu sene oldu zaten iki kez başının sol tarafının agirdigini bu duruma mide bulantisinin da eşlik ettiğini soyluyor sol kulağının iki parmak üstü nu gösteriyor ağrıyor diyor dün arabada gelirken aynı şekilde ağardı dedi ben normal bir baş ağrısı olarak dusundum calpol vardı bir ölçek verdim geçti dedi gece yattık saat 5gibi uykudan uyanmış ağrıyor dedi midem de bulanıyor dedi gene aynı yer biraz kolanyayla ovdum iyi geldi dedi uyudu korkutuyor bu durum beni ne önerirsiniz hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117936
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2019 Saat 11:20
Baş ağrısı yanında "bulantı" olması biraz şüpheli..
Bir Çocuk Nöroloji uzmanı görsün.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2019 Saat 12:23
Hocam nöroloji için çocuk doktorunun sevk etmesi gerekiyor Muş bizde önce çocuk doktoruna gittik anlattık şikayeti ciddi bişey olsa öyle 15 20dk da geçmez ovmayla hiç geçmez dedi kan tahlili ve sinuzit filmi istedi kan tahlili Perşembe cikicak sinüzit filmine bakıp sağ taraf dolu dedi ama biz bugüne kadar hiç sinüzit ile ilgili bir durum yaşamadık ilaç verdi sinüzit için kan tahlilleri ne Perşembe gel bakalım dedi nörolojik muaynesi normal görünüyor mr için daha çok erken tablet bilgisayara çok bakıyor bide onuda azalticak dedi okadar ne yapmaliyim şimdi özel bir muaynanemi bulup gotureyim norolojiye devlet hastanesinin yaptığı bukadar 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2019 Saat 14:17
Ağrı+Bulantı için ne yorumda bulundu??
Kan sayımı çıkana kadar ilaç vermeyin. Kan sayımını görelim, yeniden düşünürüz.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2019 Saat 19:52
Hiç yorum yapmadı bulantı için aslında şöyle bir durumda var midesi normalde de çok hassas en ufak bir araba yolculugunda kusar araba çok tutuyor mesela normal bir grip olsun midem bulanıyor der en ufak bir koku da ögurur sıcak bir ortamda midesi kötü olur acaba baş agrisi sıkıntı yapınca midesi bulanmış olabilir mi diye düşündüm kan tahlili neyi gostericek hocam orayı anlayamadim niye direk mr çekip sonucu görmüyoruz ki böyle stres içinde olmak daha kötü 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2019 Saat 21:57
MR herşeyi göstermez ki!!!
Eğer kötü bir durum olsa idi, çocuk zaman içimde giderek daha kötü olurdu..
Eğer aralarda iyilik hali oluyorsa, önemli bir durum değildir.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2019 Saat 22:14
Aralarda iyilik hali derken geçen yaz gene ağrıyor demişti bir yıldır hiç ağrıyor demedi iki gün önce araba yolculuğu sırasında başladı eve geldik geçti dedi ama gece tekrar ağarmış suan bişey yok kan tahlilleri ni gondericem size sinüzit için ne diyorsunuz hocam sağ taraf dolu dedi ama herhangi bir sikayeti  yok 

Düzenleyen Gamze kacal - 16 Tem 2019 Saat 22:30
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2019 Saat 07:58
Boşverin. Bu arazların hiçbiri ciddi bir hastalığı işaret etmiyor. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.