|
karaciğer tümörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
srdrgkdmr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Tem 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Tem 2019 Saat 01:25 |
Hocam yeğenim tam 1 yaşında (boy:79cm erkek), bugün rutin bir muayenede karaciğerde şişlik farketmiş doktoru daha sonra görüntülemede 8 cm tümör görülmüş ve tahliller yapılmış, sonuçlar:
lökosit%:15,43 nötrofil:18,8 lenfosit%:64,0 monosit:7,5 eozinofil%:8,6 bazofil:1,1 nötrofil:2,9 lenfosit#:9,88 monosit#:1,15 eozinofil#:1,33 bazofil#:0,17 eritrosit:4,1 hemoglobin:10,1 hematokrit:29,5 mcv:71,8 mch:24,6 mchc:34,2 rdw_sd:39,2 rdw_cv:15,2 trombosit:328 mpv:9,80 pdw11,8 p_lcr:24,0 pct:0,320 demir:24 TDBK:321 DDBK:297 Transferrin satürasyonu:7 Ferritin:54 glukoz açlık:84 Üre azotu (bun):18 üre:39 ürik asit:3,10 kalsiyum:9,90 Albumin:3,22 Protein total:6,48 ALT:48 AST:56 GGT:58 ALP:228 LDH:316 NA:137 K:4,67 Cl:104 Mg:1,91 Fosfor,inorganik:5,60 Bilirubin,Total:0,13 Beta-hCG:<2,0 AFP:5,0 Vitamin D,25 HİDROKSİ:31,4 yarın için mr ve tomografi yapalım daha sonrasında biopsi alınacak ve biopsi sonucuna göre sonuç beli olur denilmiş. Hocam öncelikle sizin yorumunuzu almak istiyorum bugüne kadar size sonsuz güvenimle çocuğumu yetiştirdim şimdide yeğenim için yardımınıza muhtacım, bu sonuçlara göre biopsi yapılmalımı, yorum ve görüşleriniz bizim için çok değerli Allah razı olsun sizden. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuyuya atılan taş'ın çıkarılması için hepsi sırası ile yapılacak.
|
|
![]() |
|
srdrgkdmr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Tem 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Teşekkürler hocam, inşallah sonuçlar iyi çıkar sizi haberdar ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Hocam bugün mr ve tomografisi çekilmiş ve biyopsi alınmış, görüntüleme sonuçları yarın, biyopsi cuma günü sonuçlanacak, aklımıza takılan ve canımızı sıkan radyolog arkadaş diğer organlara sıçramamış karaciğer de değil (burda nedemek istediğini hiç anlamamışlar) ama 8cm olması ve benim düşüncem kötü huylu sanırım demiş, hangi akla hizmet anlayamadım? Hocam 8cm olması belirleyici midir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Hocam görüntüleme sonuçlarına göre kanser denmiş işlem yapıp alınmalı ve kemoterapi başlanmalı denmiş aile çok kötü durumda çok konuşamadım sormak istediğim biyopsi sonucu çıkmadan bu karar verilebilir mi ve süreç nasıl ilerleyecek hocam kemoterapi sonucu düzelmesi tedavisi nasıl olur açıkcası ne soracağımı bilemedim iyileşirmi hocam biz neyapmalıyız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Biopsi sart. Sonuca gore tedavi programi yapilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|