|
Idrarda yanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 456 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2020 Saat 16:59 |
Merhaba hocam kizim 36 aylik salgini hastanesiz atlatiyor derken idrar sorunu basladi iki gun karnim agriyor dedi idrar yaparken agliyor aciyor diyor sık sık altina kacirmaya basladi yapmicam aciyor diyor tutuncada kaciriyor bu hafta gece gunduz kaciriyor ve aciyor diyor idrar cikis yeri ici kipkirmizi olmus iye varmidir tahlil gereklimi yapabilecegim birsey varmi hastanesiz yardim edin hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once; 1-2 gun , gunde 2 defa, sabunlu sicak su icine oturtun. Bactrim surup, gunde:2x1 olcek 5 gun verin. Kuru yemisciden; "Kranberry yemisi" alin, her gun 1 corba kasigi kadar yesin. Gecmezsa, o zaman bir; "Tam Idrara Tahlili" yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 456 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekurler kadir bey surup ve sabunlu su ise yaradi acimiyor ve kacirmiyor artik dilde pas agizda joku devam ediyor ama ates yok tahlile gerek varmi yinede
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerek yok. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Merhaba kadir bey hastalığı gectı derken şimdi popo kaşıma çıktı banyodan sonra bile kasıyır çok kasınıyor dıyor kaka yaparken acıyor dıyor kabız degıl karnı ağrıyor önceki hastalığı ile ilgisi olabilirmi baktrim 5 gün kullanınca idrar yanma kaçırma geçmişti şimdi bu hastalık kıl kurdu olabilirmi andazol alıp direk vereyimmi başka bir şeymidir tahlil gerekirmi özel doktorunu aradım kültür ve tahlil lazım dedi surup direk alıp versem baska bir hastalığı varsa tedavide geckmek istemiyorum krese gidiyor hastaligi bitmiyor kil kurdu ise ilac kullansak bile ortak tuvalet kullandigi icin yenilermi 37 aylık 17 kilo kakam acıyor diyor acımasıda bagırsak kurdundan olurmu Düzenleyen yagmurb - 27 Oca 2020 Saat 18:59 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kakasinda, "Kil kurdu" gordunuzmu??
|
|
![]() |
|
Tam emın degılım çişli kaka yaptıgı için kakada kıpırtı vardı bugun ilk defa kreste kakasını kaçırmış ishal degıl kabız degıl ne oldu anlamadım kakadında şimdi minik kırmızılık gordum minik yaptı şimdi
Düzenleyen yagmurb - 27 Oca 2020 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
Başka ne olabilir sizce Kadir bey bu belirtiler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|