Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş hirilti balgamli öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş hirilti balgamli öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş hirilti balgamli öksürük
    Gönderim Zamanı: 22 Oca 2020 Saat 19:32
Hocam merhaba 3.5 yaşında kızım dün gece titreme ateş 38.5 civarı seyretti bugün gün boyu ateş vardı en düşük 37.9du şuan bu akşam 39.5 oldu hali yok yatıyor boğazım ağrıyor diyor pek bisey yemedi ağız kokusu var ama dil de böyle antibiyotik gerekir mi dr a götürmek istemiyorum hemen teşekküler hocam

Düzenleyen Tlnumy - 22 Oca 2020 Saat 19:47
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120559
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2020 Saat 20:19
grip basliyor, sakin ilac/antibiyotik vermeyin, atesini bile dusurmeyin. 
Son 3-4 gunden beri verdigim cevaplari okuyun. 
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2020 Saat 03:37
Teşekküler hocam gece ateş 39.8 olunca ve balgamli kusunca bir kan testi yaptıralım dedik gogsu düdük gibi ötüyor sonuçları gönderiyorum hocam şimdiden sağolun 

Düzenleyen Tlnumy - 23 Oca 2020 Saat 03:38
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2020 Saat 05:13
Viral enfeksiyon.  Laboratuvar, "ERISKIN" Referans Araliklarini kullanmis, farkli sonuclara kafaniza takmayin.
Antibiyotik gerekmiyor.
EGER, bir doktor israrla CRP istiyor ve her seyi bu degere baglamak istiyorsa, SAHTEKAR demektir, hemen
oradan kacin. 
Hala CRP'nin ne oldugunu ogrenememis ahmaklar var... 
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2020 Saat 16:29
Hocam bugün 3. Gün hastalıkta . Kötü ye gidiyor ateş 39.5 üzerime çıkıyor halsiz sürekli uyku halinde balgamli oksurukten uyuyamiyor bazen hırıltısı çok yüksek ateş düşmüyor bal limon kabul etmiyor iciremiyoruz 2 kere verebildim bal limon.viks sürdüm göğsüne ufak birseyler yedirdigimiz zaman biraz sonra çıkarıyor sesi kısık ve kalinlasti bogazim aciyor diyor kirmizi gorebildim bende duş aldirdigim zaman daha yükseliyor sanki ateş oysa ılık duş yaptirmistim kustuğu için antibiyotik kullanmadik dediginiz üzere başka ne yapalim hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2020 Saat 20:57
Atesi; 4-5 gun olacak, sonra da, 2-3 hafta Grip hali devam edecek. 
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2020 Saat 21:51
[img=http://m.YollaYap.com/bbtc/1579891814904.jpg"> hocam bugün dili tamamen beyaz pas mi tam anlayamadim 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2020 Saat 23:21
Bu pas degil... Cografya dil.. Onemi yok.. 
Ates+koku+pas UCU BIR ARADA olursa, Antibiyotik gerekir. Tek baslarina bir anlamlari yok. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.