|
Kanlı dışkı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Tugceee123 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tugceee123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2020 Saat 12:13 |
Hocam merhaba öncelikle sizin metinizi çok duydum ve bilgi almak için yazmak istedim benim bebeğim 3.5 aylık yaklaşık bir aydır kakası mukuslu son günlerde hem mukuslu nokta halinde bir iki tane toz tanesinden biraz büyük kan gördüm ve bebeğim 4. Aya yaklaşmak üzereyiz sadece 100 gr kilo aldı ateş huzursuzluk yok sadece kaka yaparken bir suratı düşüyor mızıldanıyor yapınca yine neşeli doktor alerji dedi süt ve süt ürünlerini bıraktım ancak kan dediğim gibi toplu iğne ucu kadar ve her kaka da var endişe ettiğim kilo almamış olması 100 gr almış bebeğim suan 7700 gr geçen ay 7600 gr dı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu ayda olmasi gereken kilo (kiz ise):6 kilo!! 1.7kilo fazlasi var.
Daha demin ayni suali sordunuz!!!! ( orada, 4 aylik demistiniz) O doktor, salagin teki!! Bunu ona aynen soyleyin! 900 gram fazlasi var!! Zaten bu salaklar, Astim, Allerji ve Refluden baska bir hastalik ismi bilmezler. Son aylarda az kilo almasi, aldigi ASIRI KILO;AR yuzunden. Vucut kendini obeziteden koruyabilmek icin, bu sekilde tedbir alir.. 900gram fazlalik: 6.8kilo olmasi gecerkende….. YANI: 70 kilo da 80 kilo fazlalik demektir.. Derhal beslenme aralarini ACIN..4-5 saat ara ile besleyin. HATTA, acikip, isteyene kadar beslemeyin. Yazilarimi okumus olsa idiniz, bu assagilik sahtekarligi dusmezdiniz. Altin sarisi olmasi gereken Bebek kakasi, yesile dondugu an; cok yemeye basladi demektir. Heman o salak diyeti kesin, bildiginiz gibi beslenin.. Doktoru degistirin diyecegim ama, biliyorum simdiki doktorlarin tamami bu kafada!! O yuzden Makale ve Forum yazilarimi cok iyi okuyun. Kendi gobeginizi kendiniz keseceksiniz. -- Önceki Mesaj -- Gönderen : Tugceee123 Gönderen : 04 Mar 2020 at 13:09 Merhaba Kadir bey hocam benim bebeğim doğum kilosu 4 kilo ve doğduğundan beri ayda 1500 kilo aldı ortalama ancak son 2 aydır geçen ay 500 gr aldı bu ay ise 100 gr ve 4 aylık toplam kilosu 7700 gr kilosu iyi ancak süt alerjisinden endişe etti doktorumuz diyete girdim dışkısı ise hafif mukuslu ve rengi bazen sarı bazen yeşile dönüyor dışkının içinde de iğne ucu kadar nokta nokta kan görüyorum yani çok değil yoğunda değil ama kan küçük bir şekilde bir yada 2 nokta oluyor emmesi güzel huzursuz değil dışkıyı biraz gürültülü yapıyor gazı çıkıyor neşesi yerinde sizce kilo almamasının sebebi kanlı dışkı ve alerji mi diyetteyim zaten suan son 1 haftadır bu şekilde hocam Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Mar 2020 Saat 19:19 |
|
![]() |
|
Tugceee123 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tugceee123
Hocam dediklerinizi uygulayacağım peki kaşlarının kızarması sizce neden tam baş bölgesi kızarıyor 1 saate geçiyor öyle soyulma vs yok yani durup dururken kızarıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asiri sicak tutuldugu icin.
LUTFEN; "yeni dogan ozellikleri makalemi' yazarlar kismindan okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tugceee123
Tamam hocam gerçekten benim evim çok sıcak oluyor kaloriferi kapatmama rağmen sıcak ve tek kat giydiriyorm beni aydınlattınız çok sağolun emzirme kısmına gelince evet ben çok sık emziriyorum hatta uykuyu emerken yapıyor hata yapıyorum 4 5 saate düşüreceğim çok teşekkür ederim bu Arada çok şükür gaita da kan görmedim bugün Hayrlı geceler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O gordukleriniz, kan bile degil!!! Kristal!!!
Asiri beslenme sonucu, barsaklar gidalarin tamamini hazm edemiyor ve kalorisi yuksek kakalar havanin oksijeni ile bu sekil renk aliyor. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tugceee123
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tugceee123
Bu şekilde hocam işte kan gördüğüm bugün dediğiniz gibi emzirdim 4 saatte bir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|