|
Emzirirken ilaç kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2020 Saat 10:26 |
Hocam bugün doktora gittim idrarda kan var dedi enfexia 500 günde iki defa Urocare kullan dedi emziriyor olsan bile kullanmak zorundasın dedi bebeğim 4 ay 15 günlük ilaç bebeğime etki eder mi ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!! Siz hele su "Idrar Tahlilinin" bir resmini gonderin de bir bakalim, NE menem bir kanama varmis!!
Bu doktor resmen SALAK!!! Idrarda HAKIKATEN kan olsa, sadec 2 durum vardir!! 1- Idrarda kan+Agri= TAS.. 2- Idrarda kan+ agri YOK= Tumor!!! Bu sahtekarlar kendileri gibi sahtekar laboratuvarlarla isbirligi yaparlar.. Doktor haybeden hasta gonderir, Laboratuvarda GORMESE BILE, "3-5 Lokosit, 2-3 Eritrosit goruldu: diye rapor verir... Doktor da sizi devamli ilaclarla kontrola cagirir!! Siz hele su tahlil sonucun bana bir yazin!! |
|
![]() |
|
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kan değerlerim hepsi normal.idrarda eritrosit 452/HPF.lökosit 188 /HPF yassı epitel hücresi 49 diğerleri normal görünüyor.
|
|
![]() |
|
Doğumdan sonra aynı antibiyotik verilmişti kullanmadım ilk çocuğumda kullandım emmedi şükür bu emiyor. Hocam peki bu kadar yüksek olduğuna göre ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar "kan" ancak adet goruyorsaniz olur!!! VE gozle gorunur!!!
Ne bicim is?? Ayrica da, bu kadar kan varken, Idrar Proteini:++ veya +++ olur.. Idrar tahlilini, disardan OZEL bir laboratuvarda tekrarlatin ve MUTLAKA, ilk bastan biraz idrari bosa atip, ara idrari numune olarak alin... SONUCU BEKLIYORUM.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Mar 2020 Saat 19:51 |
|
![]() |
|
Tamam hocam hastaneye gider sizede yazarım sonucu
|
|
![]() |
|
hocam e nabızdan çekip gönderdim sonucu yüklemekte sıkıntı çektiğim için yazmıştım
Düzenleyen Ouzısa - 06 Mar 2020 Saat 21:59 |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|