|
balgam sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2020 Saat 23:39 |
hocam merhabalar umarım iyisinizdir senelerdir sizi takip ederek bir sürü hastalıklar atlattık Allah sizden razı olsun.
bu kış yaklaşık 1 ay önce eşim erkek 44 yaşında öksürük ve yoğun balgamı vardı sizin tedaviyi yaptık ateş yada farklı bir durum yok ama hocam balgam beyazımsı renkte ve eşim şiddetli öksürse bile bir türlü çıkmıyor buhar falanda yaptık ama bu balgam oraya yapışmış gibi bilmediğimden yazıyorum kusura bakmayın buna nasıl çare bulabiliriz brde eşimin kalp aort anevrizması var damarı ölçtürüyoruz her altı ayda bir bu kadar şiddetli öksürmesi o durumuna etki eder mi sağolun varolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117981 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Perebron surup; gunde:3x1 olcek Tok karninda verin.
Oksuruk, Aort uzerine, basinc yapabilir, bununda ters bir etkisi yoktur. Kan basinci icerden baski yaptiginda problem var. |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam doğru anladıysam bizim daha çok tansiyona mı dikkat etmemiz gerekiyor yani bu aort için daha önemli olan tansiyonun kontrol edilmesi mi acaba damarın zorlanması açıdından
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117981 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Damar ici basinc artmasi onemli.. Damar DISI basincin bir etkisi olamaz, hatta onleyici bile olabilir.
|
|
![]() |
|
hocam kusura bakmayın eşimle okuduk
ben kaç ay dayandım ilaç almadım öksürük şurubunu içmem dedi::( sizde ne desemniz haklısınız ama hiç ilaç almasak bu balgamı nasıl sökeceğiz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak su buhari uygulayin.
|
|
![]() |
|
hocam tekrar merhaba perbron şurubu yazdırmak için göğüs hastalıkları doktoruna gittik. ciğerleri dinledi hırıltı ve dinleme sonucunda bronşit teşhisi
koydu ve şurubu yazdı eşim 4 gündür içiyor ama balgam incelsede sanki çok derinlerde gibi hissettiğini söylüyor hocam bu şurubu daha erken alsaydık bu sorunu yaşamazmıydık birde bu balgamın derinde kalıp çıkmaması orada kalması gibi bir durum olabilir mi kusura bakmayın ama biraz saçma cahilce sorular oldu ama ilk defa böyle bir durum yaşıyoruz birde bu durumda covite yakalanırsak daha ağır seyreder mi hastalığımız size destekleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Perebron, oksurtucu bir oksuruk surubudur. Hastanin, daha rahat oksurmesini saglar.
Turk doktorlarin "Bronsit" teshislerine inanmayin. Turk doktorlari; her oksurene, Astim veya Bronsit diyecek kadar ahmaktirlar. Bronsit oldugunda, oksurukten ONCE, solunum sikintisi olur!!! Hasta kisa ve rahat nefes alir, uzun surede ve sikintili olarak verir. SAKIN solunum hastaliklarinda, Turk doktorlara inanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|