Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kaburga Kemigi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kaburga Kemigi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mesli Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mesli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kaburga Kemigi
    Gönderim Zamanı: 17 Tem 2020 Saat 20:40
Hocam merhaba. Yeni uyeyim. Kiz bebegim 15 aylik 10 kg anne sutu aliyor. Kaburgalarinin alt tarafinin cikik oldugu dikkatimi cekiyordu fakat yapisal oldugunu dusunmustum. Forumda bir kullanicinin  gorsellerinden sonra size danismak istedim. Asagiya resimlerini ekledim. Degerlendirirseniz sevinirim
Yukarı Dön
Mesli Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mesli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2020 Saat 21:26
Ilk fotografi yukleyememisim. Daha belirgin idi. Kızım da x bacak ya da o bacak durumu yok. Fotografi tekrar yukledim hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2020 Saat 23:39
 "Harrison olugu" olusmus..  D vitamini eksikligine bagli Rasitizm bulgusudur.
Bacaklarda, X-bacak veya O-bacak olusmasi, zamana bagli olarak yuk bindikce olusur, bu yaslarda olusmaz. 
Hemen 1 ampul Dvit3 icirin.. Ekim basi bir D vitamini olcumu yaptirip, bana yazin. 
Yukarı Dön
Mesli Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mesli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2020 Saat 23:11
Hocam bugün kızıma 1 ampul dvit icirdim. Ictikten 3 saat sonra kustu. Emilim gerçekleşmiş midir?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2020 Saat 03:24
Bilemeyiz. Ekim basi D vitamini olcturun.. 
Yukarı Dön
Mesli Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mesli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2020 Saat 15:00
Hocam verdiğiniz değerli bilgiler için size sonsuz teşekkür ediyorum. 17 aylık kızımın kaburga kemikleri için konusmustuk. 18 temmuz da 1 ampül dvit3 icirdim. 16 eylül de tekrar ölçüm yaptırdım. Daha önce hiç tahlil yaptirmadigimiz için doktor kan değerlerine de bakalım dedi. Sonucları yüklüyorum. Değerlendirirseniz çok sevinirim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2020 Saat 16:07
D vitamini hala düşük.. Bu sonucu; "1 ampul içirmek tehlikelidir" diyenlerin gözüne sokmak gerekir. Hala
 düşük, tekrar 1 ampul içirin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Eyl 2020 Saat 16:08
Yukarı Dön
Mesli Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mesli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2020 Saat 21:22
Hocam 17 aylık kızım 10 gündür büyük tuvaletini yapamıyor. 3 gün de bir zeytin parçası kadar top bir kaka yapiyor. Dün ve bugün evde varoldugu icin 5 ml Osmolac surup icirdim. Fakat yapamadı hala. Ne yapayım hocam varolun sagolun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.