|
Kaburga Kemigi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mesli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2020 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Tem 2020 Saat 20:40 |
Hocam merhaba. Yeni uyeyim. Kiz bebegim 15 aylik 10 kg anne sutu aliyor. Kaburgalarinin alt tarafinin cikik oldugu dikkatimi cekiyordu fakat yapisal oldugunu dusunmustum. Forumda bir kullanicinin gorsellerinden sonra size danismak istedim. Asagiya resimlerini ekledim. Degerlendirirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Mesli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2020 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk fotografi yukleyememisim. Daha belirgin idi. Kızım da x bacak ya da o bacak durumu yok. Fotografi tekrar yukledim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Harrison olugu" olusmus.. D vitamini eksikligine bagli Rasitizm bulgusudur.
Bacaklarda, X-bacak veya O-bacak olusmasi, zamana bagli olarak yuk bindikce olusur, bu yaslarda olusmaz. Hemen 1 ampul Dvit3 icirin.. Ekim basi bir D vitamini olcumu yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
Hocam bugün kızıma 1 ampul dvit icirdim. Ictikten 3 saat sonra kustu. Emilim gerçekleşmiş midir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemeyiz. Ekim basi D vitamini olcturun..
|
|
![]() |
|
Hocam verdiğiniz değerli bilgiler için size sonsuz teşekkür ediyorum. 17 aylık kızımın kaburga kemikleri için konusmustuk. 18 temmuz da 1 ampül dvit3 icirdim. 16 eylül de tekrar ölçüm yaptırdım. Daha önce hiç tahlil yaptirmadigimiz için doktor kan değerlerine de bakalım dedi. Sonucları yüklüyorum. Değerlendirirseniz çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamini hala düşük.. Bu sonucu; "1 ampul içirmek tehlikelidir" diyenlerin gözüne sokmak gerekir. Hala
düşük, tekrar 1 ampul içirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Eyl 2020 Saat 16:08 |
|
![]() |
|
Hocam 17 aylık kızım 10 gündür büyük tuvaletini yapamıyor. 3 gün de bir zeytin parçası kadar top bir kaka yapiyor. Dün ve bugün evde varoldugu icin 5 ml Osmolac surup icirdim. Fakat yapamadı hala. Ne yapayım hocam varolun sagolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|