|
Boğazda şişlik-lezyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2020 Saat 01:50 |
Öncelikle iyi tatiller hocam J 11 yaşındaki kızımın boğazında bir aydır fark ettiğimiz bir
kabarıklık oluştu. Konuşurken ve
bağırırken çok daha belli oluyor. Dokunmayınca
acı yok ama bastırınca acıdığını söylüyor. Doktor boyundan USG istedi. USG sonucuna göre
bizi üniversite hastanesine yönlendirdi. Malum Covid-19 virüsü kol geziyor.
Çocuğumuzu riskli bir dönemde hastane hastane dolaştırmak istemiyoruz. Bu durum
geçici midir? Hocam sizde attığımız raporlar ve resme bakarak bizi
yönlendirebilir misiniz? USG Tahlil Sonucu: Kan tahlili: Boğaz resim: |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O bölgede Lenf bezi olmaz.. Tiroid'e bağlı şişlik.
Ben olsam, bu hiçbir işe yaramayan testler yerine, bir: TSH, T3 ve T4 baktırırdım. |
|
![]() |
|
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
İyi günler sayın hocam, Dediğiniz gibi T3, T4 ve TSH tahlillerini yaptırdık. TAHLİL: Resimden çok iyi anlaşılmadığı için bir de video atıyorum
hocam. Videoda daha iyi anlaşılıyor. Video: https://vimeo.com/user122503498/review/454149361/7eb4f75e79 Derince Araştırma Hastenesindeki çocuk cerrahı MR istedi. Yarın MR çektireceğim. Sağlıcakla kalın hocam. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler gayet iyi. Tahliller normal çıkmış.
MR?? Hadi bakalım... Görelim sonucu. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam peki o videoda gösterdiğimiz şişlik neden dışarı doğru çıkıyor acaba 1 ay öce oldu gözümüze çarptı ultrasonda ve elle muayenede anlamadılar tek yolun emar olduğunu söyledilier birde ilaçlı emar çekilecek ben istemiyorum ama orda bi kitle var ne olduğunu anlamamız lazım diyorlar ne yapacağımı şaşırdım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çektirin bir zararı olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Sayın hocam iyi akşamlar.
MR çıktı ama rapor yazılmamış henüz. çıkan resimleri aşağıdaki link ile gönderiyorum. Rapor çıkar çıkmaz da burdan yazacağım. Saygılar |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim açılmıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|