|
Tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kardelenk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kardelenk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2020 Saat 11:39 |
Hocam merhaba, Dmvit3 ampul daha önce hiç kullanmadım, biraz kafam karıştı. Tahlil sonucumu ekledim. Bir adet kullanmam yeterli mi acaba, 43 yaşında bayanım:).. eşim ve oglum da hiç kullanmadı, onların da kullanmadan değerine bastırması iyi olur mu sizce? Sevgi ve saygılarımla hocam.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim açılmıyor.
|
|
![]() |
|
kardelenk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kardelenk
yükleyemedim hocam, 30,75 değer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kardelenk
25 h droks v t d diye yazıyor hocam,...30,75 çıkan değer
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kardelenk
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Verilen "Refrans aralıkları" YALAN!!
yeterli seviye: 50-100 arası Zehirlenme riski: 150 üstü dür. D vitaminini kullanmasını bilmedikleri için, cahillikleri sonucu olabilecek riskleri azaltabilmek uğruna, "Referans değerlerini" kasten kalem oynatarak sahtekarlık yapıyorlar.. Hemen 1 ampul Dvit3 için ve HER SENE tekrarlayın. Lütfen bu konuda yazılmış yazılarımı da okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Ağu 2020 Saat 09:23 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kardelenk
Teşekkür ederim hocam,
Eşim ve oğluma da kullandirtiyorum o halde, tahlile gerek yok anladığım kadarı ile
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kardelenk
Yazılarınızı hep okuyorum zaten hocam, şurada kafam karışmıştı.. hiç kullanmayanlar bir adet alıp, bir süre sonra hemen 1 ampul daha alsınlar yazmıştınız bir yazınızda.. buyuzden ikilemde kaldım ben.. saygılar sevgiler
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|