Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Covid 19 pozitif
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Covid 19 pozitif

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fatıma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatıma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Covid 19 pozitif
    Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 13:37
Hocam iyi günler şimdiden teşekkür ederim iyiki varsınız
Hocam benim 2 gün önce 19 pozitif çıktı vaka temas lıyım aynı evde 5 yaşında kızım ve eşimle birlikteyim büyük bir ihtimal eşimle de pozitif çünkü aynı belirtiler var ama şu an kızım da hiçbir belirti yok kızımla odaları ayrıldık ayrı odalarda kalıyoruz üçümüz arada yanına geliyoruz çift maskeyle o da maske takıyor. Küçük olduğu için biraz zor oldu.kızımın kullandığı tuvaletin ya da hiçbir yere kullanmıyoruz. Evde takviye olarak  d vitamini c vitamini citrus pastil umca diye bir solüsyon  kullanıyoruz.İlk gün eşimle ikimiz de çok kötüydük ben sürekli istifra ettim .dün ilaçları mı getirdiler. Favicovir dün akşam 8 bugün Sabah 8 tane içtim bundan sonra 3 tane icecekmisim 5 gün de 40 tablet içmek zorunda sin dediler yoksa ciğerlere iner yada hasar bırakır dediler ne yapacağımı bilemiyorumlütfen yardımcı olun cigerlere inermil bu ilac virüsun ldağılmasını önlemek için mişa
Fatıma
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118999
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 19:38
SAKIN; verilen hicbir ilaci kullanmayin.
Favicovir, ASLA, "hastalik onleyici" olarak kullanilabilen bir ilac degildir. Sadece hastalik suresi 3 gun kisaltir.
Bu konuda yazdiklarimi da okuyun. 
SAKIN; Saglik bakanligini ciddiye almayin. Millete avuc avuc, Plaquenil yutturuyorlardi, ne oldu??? 
Hele o: C vitamini, Cinko, Umca en sacma olanlari..
1- C vitamini ile ilgili makalemi okuyun.
2- UMCA iceceginize, bir ufak Tekirdag rakisi alsa idiniz, ayni etki olurdu. Ikiside ayni oranda ALKOL(Etanol)
 ihtiva ederler.Ilacin ustunde yaziyor, okuyun.
3- Turk halkinda kronik olarak herkesde D vitamini eksikligi oldugu icin, bugunden baslayarak, her sene
 en az 1 ampul Dvit3 icmeniz GEREKLIDIR. 
4- Cigere inme hadisesi: Oksuruk ve Nezle ilaclari, Asist ve benzeri (sozum ona balgam inceltici) sahtekar
ilaclarini, bilhassa kortizonlu spreyleri kullananlarda ve ATES dusurenlerde olur.

Istirahat edin, bol su/sivi dida alin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Eki 2020 Saat 19:40
Yukarı Dön
Fatıma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatıma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 19:51
Hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲 İnşallah dediklerinizi yapacağım
Fatıma
Yukarı Dön
Fatıma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatıma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 19:56
Hocam peki çok kas ve eklem ağrılarımız oluyor onun için parol içebilir miyiz .
Eşime henüz test yapmadılar  ama büyük ihtimalle oda pozitif  soda limon Gripin yapıyor günde birkez o biraz rahatlatıyor bunu yapabilirmiyiz . 
Fatıma
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 20:01
Yazilarimi hic okumammissiniz.
Ates dusururseniz, bagisiklik sistemini yaniltirsiniz.
Tehdit ortadan kalkti zannederek, viruslarla mucadeleyi durdurur ve hastalik akcigerlere iner. 
Agriyan bolgelere, bilakis, "Sicak kompres" yapin. 
Yukarı Dön
Fatıma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatıma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2020 Saat 18:32
Hocam sizi rahatsız ediyorum lütfen kusura bakmayın ilk yazımda favicovir i kullandığımı söylemiştim devam edeyim mi biz yazınızda favicovire devam edin yazmışsınız yarıda bıraksam zararı olurmu ne yapmalıyım hocam birde ciğere indiğini nasıl anlarız benim hiç ateşim olmadı ve başka ilaç ta kullanmadım
Fatıma
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2020 Saat 19:16
Covid-19 hastasi iseniz, kullanin.. Yoksa, "Covid-19 olmamak icin kullanmak" diye bir sey yok!
Akcigerlere inerse, solunum zorlasir ve solunum sayiniz, dakikada:60'in ustune cikar. 
Yukarı Dön
Fatıma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatıma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2020 Saat 19:19
Çok teşekkürler hocam Allah razı olsun eşim de büyük bir ihtimal pozitif ama test için gelmediler. Dışarıya da çıkamıyoruz o bu durumda ne yapmalıyız ağrıları çok oluyor ateş yok ama üşüme geliyor arada çok ağrısı olduğunda parol kullansın mı hocam
Fatıma
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.