|
Ellerini sallaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2020 Saat 22:34 |
Merhaba Kadir hocam oğlum şubat 2015 doğumlu. 2018 nisan ayında Türkiye'ye geldiğinizde sizin yanınıza getirmiştim o zamanlar anne dışında hiç konuşmuyordu gecen sene bu zamanda dil terapistine başladık konuşmaya başladı bazı kelimeleri tam telaffuz edemese de derdini anlatabiliyor 2 yada 3 kelimelik cümleler kuruyor bakırköy sadi konuk çocuk nöroloğuna götürdüm muayene etti denver testi istedi denver testinde de kaba ince ve iletilişim becerileri biraz zayıf çıktı denver testini yapan psikolog tek yapmanız gereken her işi kendisine bırakın kendisi yapsın dedi nörolog egg. İstemedi emar istedi emin olalım dedi virüsün yeni çıkma zamanlarıydı emarı çektirmedik özellikle heyecanlanınca ellerini çok sallıyor nörolog konuşamamasınabağlamıştı lakin hala devam ediyor size video yolluyorum
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Youtubea yükleyebildim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek basina kaldigi icin, yapiyor olabilir.
Sanki, yasiti imis gibi beraberce oyun oynayin, 3-5 gunde belli olur. Bakalim, sizinle birlikte oynarken de yapacakmi? VE sizinle oynayacakmi.
|
|
![]() |
|
Ben oğlumla oyun oynarken vs yapmıyor ya yanlız kaldığında yada konuşmaya çalışır ken heyecanlanınca yapıyor 10 yaşında ablası 3 yaşındada kardeşi var yanlız kalmıyor genelde...
Hocam biz genelde dikkatini dağıtmaya çalışıyoruz ellerini sallama demektense hatta alkış diyorum hemen farkına varıyor ya bırakıyor yada alkış yapıyor 1 hafta önce anaokuluna başladı öğrermeni söyledi mutlaka pedegoga vs götürün takıntıları da var yemek benim yedirmemi istiyor en basit ayakkabı giydirip çıkarma işlemlerini de... Hocam hangi pedegoga gittiysek denver testinden başka bişey bildikleri yok doğrudüzgün birilerini bulamadık gittik. Sizin yanınıza getirdipim de siz net bir şekilde bişeyi olmadığını söylediniz ven otizmin bir çeşidi mi herşeyi düşünüyordum Sorunlarımız okula başlayınca başlıyor. Elkasları zayıf boya yapmaktan hiç hoşlanmıyor en fazla 5 yada 10 dk..sınıfta çok uyumlu evde de öyle sayılır kızdığı sinirlendiği şeyler zorlansığı şeylerde bağırıp yapmak istemiyor dinlemeyi seviyor 20 ye kadar sayabiliyorşu an da ... Tablet oyun youtube çok seviyor kardeşiyle arabalarıyla mutfak oyuncakları yemek pişirne tarzı oyunlardan hoşlanıyor puzzle tarsı oyunları sevmiyor Düzenleyen yaksu - 07 Kas 2020 Saat 07:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evde kendiniz de, el becerilerini gelistirecek faaliyetler uygulayabilirsiniz.
Pedagog dan ziyade, bir Psikiyatrist gozetiminde olmasi daha uygundur. Once bir teshis konulur ve program yapilir, ona gore Pedagog devreye girebilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Kas 2020 Saat 12:59 |
|
![]() |
|
Merhaba Kadir hocam teşhis sözel zekası zayıf, öğrenme güçlüğü, hafif zeka geriliği hocam şöyle bir reçete verdi ve anaokuluna devam edecek ek olarak da rehabilitasyon dedi.. Hocam yorumlarınızı merak ediyorum
[url=https://hizliresim.com/EGZSL4] ![]() Birde cortex verdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devam edin, bir bakalim..
|
|
![]() |
|
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
Öğretmen olduğum için, bu durumlarla karşılaşıyoruz naçizane yorum yapmak istedim..iyi bir özel eğitim ve okula başladığında devlet okulunda olursa ücretsiz özel destek eğitim talep edebilirsiniz.ilk birkaç yıl zor ilerliyor gibi görünse de özel ve destek eğitimle çok ilerlediğini göreceksiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|